YFSF All Star: Ο Κρατερός Κατσούλης, η Άννα Παναγιωταρέα και τα...κοινόχρηστα
Media

YFSF All Star: Ο Κρατερός Κατσούλης, η Άννα Παναγιωταρέα και τα...κοινόχρηστα

Μια εμφάνιση που σίγουρα θα θυμάται για καιρό έκανε σήμερα στο YFSF, ο Κρατερός Κατσούλης.

Μετά από την επανάληψη της μίμησης του Διονύση Σαββόπουλου, την περασμένη Κυριακή, σήμερα στο YFSF All Star ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, κλήθηκε να κάνει γυναικείο act. Και όχι ότι κι ότι, αλλά την μοναδική Άννα Παναγιωτοπούλου.

Στο πασίγνωστο τραγούδι "Η κουτσομπόλα" που έχει τραγουδήσει με την τόσο χαρακτηριστική φωνή της η αγαπημένη ηθοποιός. Δεν το λες και εύκολη υπόθεση. Πόσο μάλλον για έναν άντρα, όπως ο Κρατερός. Κι όμως τη μελέτησε πολύ και δεν τα πήγε άσχημα.

Το τι πείραγμα δε, έπεφτε στα παρασκήνια του YFSF με την μεταμφίεσή του δεν περιγράφεται με κορυφαία ατάκα, αυτήν του Θανάση Αλευρά που περνώντας κάποια στιγμή από δίπλα του και γελώντας του είπε οτι μοιάζει με διαχειρίστρια...

Σιγά που θα το άφηνε αυτό να πέσει κάτω ο Κρατερός -που σας βεβαιώνουμε είναι μεγάλο πειραχτήρι- ο οποίος έκανε μεταβολή και άρχισε να του φωνάζει να δώσει επιτέλους τα κοινόχρηστα!

Στην κριτική που ακολούθησε την εμφάνισή του, ιδιαίτερα φορτισμένος φάνηκε ο Μιχάλης Ρέππας ο οποίος και αποκάλυψε πως η Άννα Παναγιωτοπούλου είναι για εκείνον και τον Θανάση Παπαθανασίου η μόνιμη μούσα και έμπνευσή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Για να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα ο Κρατερός Κατσούλης λίγο αργότερα τόνισε πως ως γυναίκα, πήρε περισσότερα κομπλιμέντα από αυτά που παίρνει ως άντρας και ίσως να πρέπει αν το προσέξουν αυτό οι γύρω του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved