YFSF All Star: Reunion των One μαζί με τον Ίαν Στρατή
Media

YFSF All Star: Reunion των One μαζί με τον Ίαν Στρατή

Δεν σταματάει να ξαφνιάζει το κοινό και τους κριτές του YFSF, ο Ίαν Στρατής.

Γενικά οι συμμετέχοντες του YFSF All Star, πραγματικά αγαπούν το show μεταμφιέσεων και απολαμβάνουν τις μιμήσεις που τους δίνονται. Ο Ίαν όμως είναι μια περίπτωση μόνος του, αφού αν και σίγουρα προτιμάει τις μιμήσεις που είναι πιο κοντά στα δικά του μουσικά ακούσματα,, όπως αυτή της περασμένης εβδομάδας που έγινε ο Freddie Mercury, χαίρεται με την ψυχή του όμως ακόμα και αυτές που είναι εντελώς κόντρα σε εκείνον.

Και το σημερινό του act ήταν κόντρα στον ίδιον. Βλέπετε σήμερα ο Ίαν έγινε ο Frontman του πιο πετυχημένου ελληνικού boyband, των One δηλαδή ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Κι αν και ξεκίνησε τη μίμηση έχοντας γύρω του χορευτές, περίπου από τη μέση και μετά πλαισιώθηκε από τα original μέλη του συγκροτήματος των One που έκαναν στη σκηνή του YFSF reunion!

Χαμός! Και μπορεί στο συγκεκριμένο act να μην βγήκε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, αφού ο Ίαν έκανε εκείνον, ήταν όμως εκεί μαζί με όλους και βγήκε όταν ήρθε η ώρα της κριτικής. Και... τέζα η Μαρία Μπεκατώρου που "λιποθύμησε" ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές στα χέρια των αγοριών που για χρόνια τρέλαιναν τα κορίτσια.

Λιποθυμίες που πρόσφεραν άφθονο γέλιο στο πλατό με μια Μαρία στα καλύτερά της. Η επιστροφή από το διαφημιστικό έφερε τον Ίαν "αντιμέτωπο" με την κριτική επιτροπή που για άλλη μια φορά έδειξε ενθουσιασμένη από τη μίμησή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved