Elif: Ο Κερέμ ανησυχεί για τη μητέρα του και η Σουρεγιά του συμπαραστέκεται
Media

Elif: Ο Κερέμ ανησυχεί για τη μητέρα του και η Σουρεγιά του συμπαραστέκεται

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Η Γιλντίζ είναι στο νοσοκομείο και προτείνει σε όλους να πάνε στο σπίτι να ξεκουραστούν και να μείνει εκείνη κοντά στη Ματσιντέ. Όλοι όμως θέλουν να μείνουν εκεί.

Η Ελίφ επισκέπτεται και εκείνη τη Ματσιντέ και η Χουμεϊρά ενοχλείται από την παρουσία της.

Η Μελέκ βοηθάει μία πελάτη της Τουλάι να επιλέξει μαλλί για να φτιάξει κάτι για την εγγονή της. Η Μελέκ προτείνει το πορτοκαλί χρώμα και η πελάτισσα μένει ευχαριστημένη.

Η Μελέκ αποφασίζει να φτιάξει και εκείνη ένα πορτοκαλί κασκόλ. Οι φίλοι του Εμιρχάν τον προσκαλούν ξανά να πάρει μέρος στον ποδοσφαιρικό αγώνα αλλά αρνείται ξανά επειδή είναι αγώνας μπαμπάδων και παιδιών.

Η Ζουλιντέ τον ακούει και προσπαθεί να μάθει γιατί δεν θέλει να πάει στον αγώνα αλλά ο Εμιρχάν της κρύβει τον αληθινό λόγο και της λέει πως έχει πολύ διάβασμα.

Η Ματσιντέ ζητάει από τον Κερέμ και τη Σουρεγιά να πάνε στο σπίτι να ξεκουραστούν και εκείνοι συμφωνούν αλλά η Χουμεϊρά παραμένει στο νοσοκομείο.

Ο Κερέμ ανησυχεί για τη μητέρα του και η Σουρεγιά του συμπαραστέκεται και του λέει πως όλα θα πάνε καλά. Ο Κερέμ και η Σουρεγιά είναι στην έπαυλη και μαγειρεύουν μαζί. Μιλάνε για το παρελθόν.

Ο Κερέμ την ευχαριστεί επειδή πάντα ήταν δίπλα τους και η Σουρεγιά αισθάνεται αμήχανα. Ο Κερέμ συνειδητοποιεί πως έχει αρχίσει να έχει αισθήματα για την κοπέλα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved