House of Fame: Τα συγκινητικά λόγια του Αρσενάκου για τον Κωνσταντίνο Αργυρό!
Media

House of Fame: Τα συγκινητικά λόγια του Αρσενάκου για τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

House of Fame: Όσα είπε ο Γιώργος Αρσενάκος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό κατά την διάρκεια του πέμπτου live concert της μουσικής ακαδημίας.

Το παράδειγμα του Κωνσταντίνου Αργυρού, του πιο επιτυχημένου λαϊκού καλλιτέχνη της γενιάς του, επικαλέστηκε ο Γιώργος Αρσενάκος, στέλνοντας μήνυμα στους παίκτες του «House Of Fame».

Παίρνοντας αφορμή από την παρουσίαση του «Ξημερώματα» από την Έλενα, ο CEO της Panik επεσήμανε πως το εν λόγω τραγούδι είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εταιρείας, έχοντας ξεπεράσει, μεταξύ άλλων, τα 62 εκατομμύρια views.

Επισημαίνοντας πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που ανήκει στην οικογένεια της Panik, ξεκίνησε από μια αντίστοιχη τηλεοπτική μουσική ακαδημία και με σκληρή και συνεχή δουλειά έγινε no1, o Γιώργος Αρσενάκος ζήτησε από τους παίκτες του «House Of Fame» να τον έχουν ως παράδειγμα.

Μάλιστα, εξήγησε και τον ρόλο που έχει η παρουσία του στην ακαδημία: «αυτή είναι η δουλειά μου εδώ, να κάνω το όνειρό σας πραγματικότητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να βρίσκω τις ιδέες, τους οικονομικούς πόρους, τις υποδομές, όλα...».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved