Master Chef: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη
Media

Master Chef: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη

Master Chef: H πρώην παίκτρια του τρίτου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου-Κου".

Την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής στο Star και είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού με την εκρηκτική της προσωπικότητα.

Η πρώην παίκτρια βρέθηκε σήμερα το πρωί (29/3) καλεσμένη στην εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου και δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η ίδια μίλησε με αφορμή τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής και σχολίασε το "μοιραίο λάθος" της Μαρίνας Ντεμολλάι που της κόστισε την παραμονή της στο Master Chef.

Η ίδια για την αλλαγή της στην εξωτερική της εμφάνιση, δήλωσε: «Ανανεώθηκα. Μου έκανε καλό η καραντίνα εμένα».

Τέλος, για την Μαρίνα Ντεμολλάι είπε: «Το πιναμπούρ και τα αποξηραμένα μανιτάρια είναι η χειρότερη παγίδα και ενός επαγγελματία. Δηλαδή φέρθηκε σαν ερασιτέχνης ενώ δεν είναι γιατί είναι μεγάλη παγίδα. Θέλει να το προσέξεις το πιναμπούρ όπως και τα μανιτάρια. Επίσης νομίζω ότι δεν το είχε και καλά βρασμένο. Το πήρε πως είναι κάτι απλό. Στις αντιγραφές δεν μπορείς να υπολογίσεις. Η αντιγραφή είναι αντιγραφή. Οπότε καλός ή κακός μάγειρας δεν παίζει κάποιο ρόλο. Είναι θέμα τύχης αλλά και αντίληψης».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved