Σταμάτης Σπανουδάκης: Ο ρόλος της Κορομηλά στην καριέρα του και η γνωριμία με την Δημητρίου!
Media

Σταμάτης Σπανουδάκης: Ο ρόλος της Κορομηλά στην καριέρα του και η γνωριμία με την Δημητρίου!

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου και μίλησε για τη ζωή του, την υπέροχη σύζυγό του και την σπουδαία καριέρα του!

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής μίλησε η Ρούλα Κορομηλά αλλά και η Άντζελα Δημητρίου!

Η Ρούλα είπε: «Όλοι μου έλεγαν ότι δεν θα έρθει ο Σταμάτης Σπανουδάκης στην εκπομπή… Πήγα σπίτι του με ένα κουτί γλυκά. Είχε μια φοβερή ηρεμία αλλά γινόταν και σαν 8 χρονών παιδί. Γίναμε καρδιακοί φίλοι» και πρόσθεσε το πόσο σημαντική υπήρξε η σύζυγός του για τη ζωή και την καριέρα του.

Ο συνθέτης δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι η Ρούλα ήταν εκείνη που του έδωσε βήμα για να μιλήσει για τη δουλειά του, όταν δεν του έδινε κανείς άλλος.

Και η Άντζελα Δημητρίου ανέφερε: «Ο Σταμάτης Σπανουδάκης ήρθε και με άκουσε στο Διογένης Παλλάς. Και μετά θέλησε να με γνωρίσει. Εγώ έτρεμα από συγκίνηση. Μου ζήτησε να πάμε σπίτι του και μου έπαιξε το “Σήμερα”. Το τραγούδησα και μου είπε: “Αυτό το τραγούδι είναι δικό σου”»!

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης αναφέρθηκε και στα ναρκωτικά: «Είναι η μαυρίλα που σου έρχεται με τα ναρκωτικά. Το ότι πίστεψα στο Χριστό με έβγαλε από αυτή τη μαυρίλα των ναρκωτικών. Δεν ήμουν τότε Χριστιανός. Αλλά μετά ζήτησα από το Χριστό να μου πει ότι υπάρχει και μου το έδειξε… Η σύζυγός μου πίστεψε νωρίτερα από μένα.»!

Όσο για τη γυναίκα της ζωής του, είπε: «Δεν υπάρχω χωρίς τη Ντόρη τη σύζυγό μου. Όταν δουλεύω είναι η μεγάλη της ευτυχία. Κλείνει τα φώτα, τα τηλέφωνα για να έχω ησυχία.»!

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με καλεσμένο τον Σταμάτη Σπανουδάκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved