Survivor: Το unfollow του Γιώργου Λιβάνη στον Σάκη Κατσούλη!
Media

Survivor: Το unfollow του Γιώργου Λιβάνη στον Σάκη Κατσούλη!

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή, Ευτυχείτε και έδωσε όλο το ρεπορτάζ!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γνωστός τραγουδιστής που έχει σχέση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες και στο παιχνίδι αργότερα προστέθηκε και ο πρώην σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης τόνισε χθες, 29 Μάρτη ότι τη στηρίζει!

Ο Γιώργος Λιβάνης είχε πει: «Δεν υπήρχε πρόταση να είμαι στο Survivor και δεν θα το έκανα»! Και υπογράμμισε: «Στηρίζω τη Μαριαλένα». Ενώ όταν προσπάθησε ο ρεπόρτερ να τον «στριμώξει» για όλα όσα ακούγονται και γράφονται για τη σχέση του με την Μαριαλένα, εκείνος απέφυγε να απαντήσει ευγενικά και έφυγε!

Σήμερα, 30 Μάρτη, η εκπομπή, Ευτυχείτε, ανέφερε ότι ο Σάκης Κατσούλης που ξέρει τον Γιώργο Λιβάνη μιας και ο τραγουδιστής έχει ψωνίσει στο μαγαζί του, τον ακολουθεί στο Instagram, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τον Γιώργο Λιβάνη που φαίνεται ότι πια δεν τον ακολουθεί.

Η δε Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε μία άλλη εκδοχή ότι ίσως ο Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος είναι ένας γνωστός τραγουδιστής, να μην ακολουθούσε καθόλου τον Σάκη Κατσούλη και μόνο ο Σάκης να τον ακολουθήσε λόγω του μαγαζιού του!

Δείτε το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved