Ήλιος: Ο Πέτρος Λαγούτης μπαίνει στη σειρά – Δείτε τις πρώτες εικόνες
Media

Ήλιος: Ο Πέτρος Λαγούτης μπαίνει στη σειρά – Δείτε τις πρώτες εικόνες

Ήλιος: Ο Πέτρος Λαγούτης μπαίνει από σήμερα, Τρίτη 30 Μαρτίου, στη σειρά  και θα ενσαρκώσει τον Νικήτα.

Σήμερα (30-03) θα δούμε έναν νέο άντρα να εισβάλλει στη ζωή των ηρώων.

Ο λόγος για τον Νικήτα, ο οποίος είναι ένας εγκληματίας που μεταφέρεται στη φυλακή. Εκεί συναντάει τον Δήμο και χαίρεται ιδιαιτέρως μιας και γνωρίζονται από το παρελθόν. Σύντομα, ο Νικήτας εξομολογείται στον επιχειρηματία πως σκοπεύει να αποδράσει. Αμέσως μετά, ο Δήμος ενημερώνει τον Δημήτρη.

Τότε ο αστυνόμος τον συμβουλεύει να αποδράσει μαζί με τον άντρα, ώστε να μάθει τις επόμενες κινήσεις του. Παράλληλα, του ζητάει να εκμαιεύσει πληροφορίες από εκείνον για τον Κωστή, ο οποίας φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τον πυροβολισμό της Ιωάννας.

Ποιος είναι ο Νικήτας Σαρρής


Ο Νικήτας ζει στην παρανομία. Μπαινοβγαίνει στις φυλακές για κλοπές και έχει καταφέρει να αποδράσει δυο φορές. Η έμφυτη καλοσύνη που έχει στο βλέμμα του, αλλά και όλη του η συμπεριφορά τον κάνει συμπαθή στα μάτια του κόσμου, αλλά και της Λήδας, η οποία αναγκάζεται να τον περιθάλψει μετά από μια απόπειρά του να διαφύγει από την αστυνομία. Ο Νικήτας είναι ένας άνθρωπος με κώδικα τιμής και ηθική. Κρύβει πίσω από μια ζωή φυγά όνειρα που ο καθένας θα είχε... Αντίπαλός του θα είναι ο Δημήτρης, αλλά και ο Μάνος που δένει την τύχη του μαζί του από τη φυλακή... Η ιστορία του αλλάζει διαδρομή, όταν τα όνειρά του για το μέλλον αρχίζουν να συμπεριλαμβάνουν και τη Λήδα...

Δες τις πρώτες εικόνες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved