Survivor: Σοβαρός τραυματισμός στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας; Η Νικολέτα καταρρέει... (Video)
Media

Survivor: Σοβαρός τραυματισμός στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας; Η Νικολέτα καταρρέει... (Video)

Survivor: Ακόμα ένα συναρπαστικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε απόψε στον ΣΚΑΪ!

Μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και τις οκτώ αρνητικές ψήφους που πήρε ο Τριαντάφυλλος, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένος και ο μόνος που τον στηρίζει είναι ο Αλέξης Παππάς!

Στο νέο επεισόδιο, ο Τριαντάφυλλος ξεσπά και τα χώνει στον Ηλία Μπόγδανο! Ο Τριαντάφυλλος δηλώνει: «Ξέρω ότι δεν θέλουν να με βλέπουν… Βρε ύπουλε άνθρωπε, κακιασμένε και ζηλιάρη, γιατί μόνο αυτό μπορώ να πω για εσένα ρε μεγάλε»

Ενώ στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος είναι με τον Αλέξη στην παραλία και ο τραγουδιστής κλαίει λέγοντας στον ηθοποιό: «όλοι εναντίον μου είναι» και ο Αλέξης Παππάς του απαντά «άσε δεν καταλαβαίνουν»!

Στη συνέχεια ακολουθεί ένας απαιτητικός στίβος μάχης με μία παίκτρια από την κόκκινη ομάδα να τραυματίζεται!

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας αναμένεται να κόψει την ανάσα, καθώς, όπως είπε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος στην εκπομπή love it πιθανότατα να υπάρξει σε αυτόν κάποιος σοβαρός τραυματισμός και στα πλάνα είδαμε την Νικολέτα Μαυρίδη να καταρρέει!

Και δεν έμεινε εκεί, ο Βασίλης Γρηγορόπουλος αποκάλυψε ότι η Μπλε Ομάδα δεν μπαίνει δυναμικά στον στίβο μάχης και κάποιοι παίκτες δεν τα δίνουν όλα στο αγώνισμα προκειμένου να βγάλουν πιθανότατα εκείνοι τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved