MasterChef 5: Απογοήτευση και θλίψη για την παίκτρια που αποχώρησε!
Media

MasterChef 5: Απογοήτευση και θλίψη για την παίκτρια που αποχώρησε!

MasterChef 5: Μία ιδιαίτερα δύσκολη δοκιμασία αποχώρησης πέρασαν οι παίκτες που ήταν υποψήφιοι αλλά έπρεπε να παλέψουν για την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής. 

Ο Παύλος Χάππιλος, η Ανούς Χεριμιάν και η Λία Μακροστέργιου, επέστρεψαν στην κουζίνα του MasterChef 5 για να διεκδικήσουν, για ακόμα μία φορά, τη θέση τους στο παιχνίδι. Δίπλα τους, για πρώτη φορά, στάθηκε και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, έτοιμη να αξιολογηθεί, σε αυτή τη μαγειρική δοκιμασία.

Μόνο που τελικά η τελευταία δεν αγωνίστηκε για την παραμονή της στο παιχνίδι αφού ο Τζιοβάνι αποφάσισε να τη "σώσει" χρησιμοποιώντας την κάρτα ασυλίας.

Τη θέση της πήρε η Κωνσταντίνα η οποία έπρεπε να διαγωνιστεί για την παραμονή της στο παιχνίδι, γεγονός που την άγχωσε ιδιαίτερα.

Ένα δυνατό πιάτο από τον ειδικό του σούσι Αντώνη Δρακουλαράκο, σφράγισε την τύχη κάποιου από τους υποψηφίους μέσα στον διαγωνισμό. Η δοκιμασία για τους περισσότερους από τους υποψηφίους ήταν πολύ δύσκολη καθώς δεν είχαν ξαναμαγειρέψει σούσι.

Η εικόνα πολλές φορές εξαπάτησε κάποιους από τον εξώστη και μια αναπάντεχη αποχώρηση έφερε την έκπληξη στο τέλος της ημέρας.

Ποιος παίκτης τελικά είπε αντίο στους συμπαίκτες του; Δείτε την ανακοίνωση στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved