Survivor: Χαμός στο αεροδρόμιο με την Άννα Μαρία Βέλλη – Το κυνηγητό με τους ρεπόρτερ
Media

Survivor: Χαμός στο αεροδρόμιο με την Άννα Μαρία Βέλλη – Το κυνηγητό με τους ρεπόρτερ

Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και σήμερα, 31 Μαρτίου, έφτασε στην Ελλάδα!

Πριν από λίγη ώρα κατέφθασε στο αεροδρόμιο και οι ρεπόρτερ από όλα τα κανάλια την περίμεναν για μία δήλωσή της…

Οι ρεπόρτερ έτρεχαν από πίσω της και οι άνθρωποι της παραγωγής την φυγάδευσαν στο βανάκι…

Η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν ευγενέστατη αλλά δεν μπορούσε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων… Οι ρεπόρτερ επέμεναν στην ερώτησή τους: «Τελικά ήρθατε κοντά με τον Νίκο; Με τον Νίκο είστε φίλοι; Του είπες «σ’αγαπώ»;»! Η πρώην παίκτρια του survivor, είπε: «Σας ευχαριστώ πολύ ειλικρινά… θα τα πούμε όλα»!

Ενώ όση ώρα, η ομάδα της εκπομπής Happy Day έβλεπε τα πλάνα, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε: «Ούτε ο Σάκης Ρουβάς να μην ήταν». Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπογράμμισε πως μπορεί η παραγωγή να μην της επέτρεπε να μιλήσει, όμως ήταν γλυκιά και πολύ ευγενική!

Nα σας υπενθυμίσουμε ότι στις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρηση από το survivor στην εκπομπή love it, είπε μεταξύ άλλων: «Ο Νίκος δεν είναι υποχείριο κανενός. Είναι ο πιο ξεροκέφαλος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου… Είμαι σίγουρη πως ο Σάκης μετέφερε πληροφορίες στη Μαριαλένα. Δεν ήταν ένας φίλος της Μαριαλένας. Έχουν ζήσει μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που ήξερε πως θα την χειριστεί για να τη φέρει με το μέρος της. Η μεταστροφή της Μαριαλένας ήταν η μεγαλύτερη κωλοτούμπα στο παιχνίδι. Η παραμονή της στο παιχνίδι ήταν παραπάνω από τη φιλία μας. Έχουν έρθει πολύ κοντά με τον Σάκη. Τις τελευταίες μέρες κατέληξε να κοιμάται δίπλα στον Σάκη.

Η Ελευθερία και η Χριστίνα γνωρίζονται από έξω. Επηρεάστηκε η Χριστίνα για αυτά που έλεγε για μένα η Ελευθερία. Ο πιο διπρόσωπος είναι ο Αλέξης Παππάς. Θα ήθελα να κερδίσει το Survivor o Νίκος»!

Δείτε την άφιξή της στο αεροδρόμιο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved