Survivor: Ο Βασάλος έδωσε δυνατό Poll για την αποψινή αποχώρηση στον Άγιο Δομίνικο
Media

Survivor: Ο Βασάλος έδωσε δυνατό Poll για την αποψινή αποχώρηση στον Άγιο Δομίνικο

Survivor: Λίγο πριν προβληθεί το συμβούλιο με τη νέα αποχώρηση από το ριάλιτι, ο Βασάλος μας έδειξε τα αποτελέσματα από το δικό του Poll στο instagram

Μεγάλη βραδιά για τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ. Τετάρτη βράδυ και η νέα αποχώρηση για το Survivor 4 είναι γεγονός.

Να θυμίσουμε ότι το βράδυ της Κυριακής παρακολουθήσαμε το μεγάλο πάρτι ένωσης των παικτών. Πλέον, οι συμμετέχοντες του Survivor 4 ζουν στην ίδια παραλία, παραμένοντας όμως σε αντίπαλες ομάδες.

Η εβδομάδα ξεκίνησε με τις πρώτες εντάσεις και διαφωνίες από τη νέα καθημερινότητα των παικτών. Στο επίκεντρο ξανά ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος παρά τον τραυματισμό του, αποφάσισε να αγωνιστεί, με την ομάδα του να χάνει στο αγώνισμα ασυλίας.

Κάτι που έκανε τους συμπαίκτες του να τον επιλέξουν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, την ίδια ώρα που δηλώνουν απογοητευμένοι από τη συμπεριφορά του.

Τα επόμενα δύο πρόσωπα που αναδείχθηκαν σε υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Ελένη Χαμπέρη και η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Για άλλη μια φορά στο συμβούλιο έγινε χαμός, τόσο με τα σχόλια των παικτών, όσο και με τις ατάκες των τηλεθεατών στα social media. Φανατικός του Survivor και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος φέτος δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο από τα επεισόδια του ριάλιτι.

Σε προσωπικό Poll που έκανε στο instagram, αποκαλύφθηκε και η προτίμηση του κοινού σχετικά με το πρόσωπο που αποχωρεί απόψε.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved