Survivor: H πιο άβολη αποχώρηση ever - Οργή στο twitter για τους κόκκινους παίκτες
Media

Survivor: H πιο άβολη αποχώρηση ever - Οργή στο twitter για τους κόκκινους παίκτες

Survivor: Οι κόκκινοι παίκτες είχαν μια μεγάλη αγκαλιά συμπαράστασης, αλλά όχι για την παίκτρια που αποχώρησε...

O Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες του Survivor 4 σε άλλο ένα συμβούλιο αποχώρησης. Για αυτή την εβδομάδα οι τρεις υποψήφιοι παίκτες ήταν η Μαριάνθη Κάσδαγλη, ο Τριαντάφυλλος και η Ελένη Χαμπέρη.

Το νέο επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με την Ελένη να κλαίει με λυγμούς μπροστά στην κάμερα, δηλώνοντας πως δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει.

«Πρώτη φορά υποψήφια, είμαι πολύ στεναχωρημένη. Από την πρώτη ημέρα που μπήκα στο παιχνίδι και την κάθε μέρα, τη ζούσα σαν να ήταν μοναδική. Σήμερα μπορεί να είναι η τελευταία μέρα γιατί όπως έχουμε δει, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί δεν θέλω να φύγω. Και συγγνώμη τώρα που κλαίω», είπε με λυγμούς η Ελένη Χαμπέρη.

Η άτυχη της βραδιάς ήταν τελικά η Μαριάνθη Κάσδαγλη η οποία αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης. Η ανακοίνωση του ονόματός της, έκανε την Ελένη να ξεσπάσει σε χαρές, με τους κόκκινους παίκτες να πέφτουν επάνω της ενθουσιασμένη.

Και κάπως έτσι η Μαριάνθη αποχώρησε χωρίς τις σφιχτές αγκαλιές, αλλά με τον Τριαντάφυλλο να δηλώνει πως θα τη συναντήσει ξανά μετά το παιχνίδι, προκειμένου να συνεχίσουν το παρεάκι τους.

Τα πλάνα από την αποχώρηση της Μαριάνθης προκάλεσαν θυμό στους χρήστες του twitter οι οποίοι τα "βάλανε" με τη συμπεριφορά της Ελένης και της υπόλοιπης ομάδας.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα tweets για το νέο επεισόδιο του Survivor

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved