Survivor: Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω σοκαριστεί! Πού έχετε μεγαλώσει;»
Media

Survivor: Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω σοκαριστεί! Πού έχετε μεγαλώσει;»

H Κατερίνα Καινούργιου έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν είδε ένα στιγμιότυπο από το survivor, στο οποίο η Χριστίνα Κεφαλά τσακώθηκε με την Καρολίνα Καλύβα λίγο πριν το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία!

Τι ακριβώς συνέβη;

Η Χριστίνα Κεφαλά λίγο πριν το αγώνισμα, είπε σε έντονο ύφος: «θέλω να μιλήσω μόνο σε ανθρώπινο επίπεδο γιατί δεν τα ξέρω τα κορίτσια της κόκκινης ομάδας προσωπικά. Μόνο την Μαριάνθη τώρα τελευταία που μετά την ένωση την είδα λίγο πιο πολύ και μιλήσαμε παραπάνω. Απλά, επειδή με ακούει ο κόσμος, σαν γυναίκα προς γυναίκα θέλω να απαντήσω στην Καρολίνα. Ήμουν μπροστά χθες στο συμβάν και συγνώμη Καρολίνα, επειδή με στεναχώρησε πάρα πολύ αυτό, δεν μου άρεσαν καθόλου οι χαρακτηρισμοί σου προς την Μαριάνθη».

Και συνέχισε η Χριστίνα: «Είπες ότι είναι στον κόσμο της, ότι δεν επικοινωνεί… Δεν τα θυμάμαι ακριβώς όλα αυτά». Τότε η Καρολίνα έξαλλη με αυτά που άκουγε της είπε: «Θα ήθελα να χρησιμοποιείς ακριβώς τις λέξεις γιατί ήσουν παρούσα».

Και τότε ξέσπασε η Χριστίνα Κεφαλά: «Να πω κάτι τελευταίο γιατί εγώ είμαι από το Μενίδι και δεν μασάω… Και ότι λέω το λέω γιατί είμαι λαϊκό παιδί και φτωχό παιδί και ξέρω ποιος με στηρίζει. Ξέρεις τι της είπες; Με τέσσερα γράμματα… Και ζήτησες συγνώμη για αυτό».

Αυτό το στιγμιότυπο είδε η Κατερίνα Καινούργιου και σοκαρίστηκε!

«Έχω σοκαριστεί με τη συμπεριφορά των γυναικών! Τι εκφράσεις είναι αυτές; Βγάζω κάποιες εκτός. Πραγματικά κορίτσια πού έχετε μεγαλώσει; Τι εκφράσεις, τι συμπεριφορά είναι αυτή»!

Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου να τα χώνει στις παίκτριες στο παρακάτω απόσπασμα!

Και όσοι δεν είδαν τον καβγά της Χριστίνας με την Καρολίνα, δείτε το παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved