Σοφία Λεοντίτση: Το οργισμένο μήνυμά της: «Είναι η απόλυτη ξεφτίλα…» - Τι συνέβη;
Media

Σοφία Λεοντίτση: Το οργισμένο μήνυμά της: «Είναι η απόλυτη ξεφτίλα…» - Τι συνέβη;

Εκτός εαυτού η Σοφία Λεοντίτση! Με ένα οργισμένο της μήνυμα στο Instagram έδειξε την ενόχλησή της.

Τι συνέβη όμως;

Η Σοφία Λεοντίτση πρώην παίκτρια του My Style Rocks ξέσπασε δημόσια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είναι ενεργή στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή. Αυτή τη φορά όμως σαστίσαμε με το οργισμένο μήνυμά της!

Βγήκε εκτός εαυτού με τον τρόπο που κάποιοι επιλέγουν να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα τα έβαλε με όσους χωρίς να γνωρίζουν κάποιων προσωπικά μπαίνουν και σχολιάζουν αρνητικά τις αναρτήσεις τους στα social media!

Συγκεκριμένα έγραψε στο μακροσκελές κείμενό της: «Αυτό που βλέπεις 10 δεύτερα από τη ζωή μας και έχεις άποψη και την εκφράζεις με σκ@@α στο στόμα σου, να το κοιτάξεις ανόητε άνθρωπε, που ζεις και αναπνέεις μέσα από τις ζωές των άλλων στο instagram. Δε θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ και να καταδεχτώ να βρίσκεται το όνομά μου στα μηνύματα ή κάτω από φωτογραφίες κάποιων ανθρώπων, επιλέγοντας να επιπλήξω, να κριτικάρω για το τι κάνει και τι όχι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ, ΣΤΗ ΖΩΉ ΤΟΥ Ή ΤΟ ΒΡΑΚΊ ΤΟΥ. Απλά θα ντρεπόμουν με το να χρησιμοποιώ έτσι το instagram μου. Είναι η απόλυτη ξεφτίλα και όσο δεν υπάρχουν κανονισμοί και όρια στα social media τόσο θα κατρακυλάμε»!

Δείτε το μήνυμά της παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved