Χαιρετά μου τον πλάτανο: Μένιος και Φιλιώ εξορμούν κρυφά
Media

Χαιρετά μου τον πλάτανο: Μένιος και Φιλιώ εξορμούν κρυφά

Χαιρετά μου τον πλάτανο: Ένα ακόμη επεισόδιο γεμάτο ανατροπές, το αποψινό (1-04).

Την ώρα που η Μυρτώ φέρνει στο χωριό τον δήθεν εκτιμητή Μπαλαούρα, για να εκτιμήσει τον αρχαιολογικό θησαυρό του Πλατάνου, για τον οποίο με τόσο ενθουσιασμό τής μιλά ο Μένιος, οι κάμερες που τοποθετούνται στο σπίτι της Μάρμως αποκαλύπτουν ότι ο Βαγγέλας είναι ζωντανός! Λεπτό δεν μένουν ήσυχοι οι κάτοικοι του μικρού χωριού και στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».


Τι θα δούμε σήμερα (1-04)

Ένα προς ένα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Βαγγέλας είναι ζωντανός, γεγονός που αναστατώνει και διχάζει τα εγγόνια του, τα οποία τελικά θα φτάσουν ένα βήμα πριν από τη μεγάλη αποκάλυψη. Η Βαρβάρα σκαλίζει παλιές πληγές και προκαλεί αναστάτωση, τόσο στον παπά όσο και στην Κική. Η Καλλιόπη έξαλλη επεμβαίνει δυναμικά και κόβει από τη ρίζα τις κακές συναναστροφές του Ηλία, ενώ Μένιος και Φιλιώ εξορμούν κρυφά και συλλέγουν τις πρώτες τους τρούφες.

Τι είδαμε χθες (31-03)

Η Τούλα αναγνωρίζει τον ηθοποιό Ντίμη Σπανούλη στο πρόσωπο του Μπαλαούρα και είναι έτοιμη να τινάξει το σχέδιο του Μένιου στον αέρα και να αποκαλυφθεί η αλήθεια στη Μυρτώ για τον… μούφα εκτιμητή! Η Κατερίνα και ο Παναγής, αν και δεν έχουν εικόνα από τις κάμερες, ακούνε καθαρά τη Μάρμω να μιλάει με κάποιον που θυμίζει πολύ τον Βαγγέλα και μαζί με τους υπόλοιπους αποφασίζουν να αναλάβουν δράση και να μάθουν, επιτέλους, την αλήθεια για τον άντρα που κρύβει η Μάρμω σπίτι της. Ο παπα-Ανδρέας τα βάζει με τον Ηλία και για πρώτη φορά αντιδρά στις απειλές και τους εκβιασμούς του. Παράλληλα, η Φιλιώ και ο Μένιος προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Χαραλάμπη, ο οποίος δεν λέει να φύγει από το σπίτι τους, για να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους εναντίον της Μυρτώς, που πρόκειται να εμφανιστεί από στιγμή σε στιγμή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved