Αγγελική: Βλάχος - Κομνηνού δίνουν ρεσιτάλ γέλιου στα backstage
Media

Αγγελική: Βλάχος - Κομνηνού δίνουν ρεσιτάλ γέλιου στα backstage

Αγγελική: Κι όμως, Δημήτρης και Αθηνά σε αντίθετους ρόλους - Η φωτό που ανέβασε ο Πάνος Βλάχος

Και τη φετινή σεζόν, ο Alpha επενδύει στη μυθοπλασία βγάζοντας στον αέρα της νέα δραματική σειρά, Αγγελική. Πρόκειται μάλιστα για τη σειρά με ένα εξαιρετικό καστ πρωταγωνιστών, αν σκεφτεί κανείς πως όλοι οι ήρωες της σειράς σχηματίζονται από ηθοποιούς πρώτης γραμμής.

Μέσα από τα social media μάλιστα, οι φανατικοί τηλεθεατές της Αγγελικής έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν backstage υλικό αλλά και διάφορα ευτράπελα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Αυτή τη φορά, Πάνος Βλάχος και Φιλαρέτη Κoμνηνού, αποφάσισαν να μπει ο ένας στο ρόλο του άλλου. Έτσι εκτός από τα σακάκια τους, οι δυο ηθοποιοί αντάλλαξαν και τα γυαλιά τους.

Όσα θα δούμε αυτή την Δευτέρα 5 Απριλίου στο νέο επεισόδιο της Αγγελικής...

Η Τζένη λέει στην Αγγελική ότι θα αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα αν δεν πείσει το Στέφανο να δεχτεί μια πρόταση συνεργασίας που πρόκειται να του γίνει. Η Αγγελική αν και αντιλαμβάνεται πως η πρόταση αυτή θα είναι ζημιογόνα για την επιχείρηση του Στέφανου αναγκάζεται να συμφωνήσει υπό το βάρους του εκβιασμού. Ο Δημήτρης επιστρέφει σπίτι από το νοσοκομείο όπου του έχουν περιποιηθεί τα τραύματα από το μαχαίρι και τον υποδέχεται η Κατερίνα. Ο Νικόλας πηγαίνει στους Ζάχους και τους ρωτάει αν ξέρουν που κρύβεται ο Μιχάλης και εκείνοι αρνούνται πως ξέρουν το παραμικρό. Οι κινήσεις του Αποστόλη όμως τον βάζουν σε υποψίες και αποφασίζει να τον παρακολουθήσει για να δει μήπως τον οδηγήσει στο Νικόλα. Η Σοφία ανακοινώνει στον Παύλο ότι θα ζητήσει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών κι εκείνος τρελαίνεται. Η Αγγελική με τον Αποστόλη συναντούν τον Μιχάλη που είναι έτοιμος να διαφύγει χωρίς να ξέρουν ότι ο Νικόλας τους παρακολουθεί και έχει ειδοποιήσει την αστυνομία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved