Elif: Ο Κερέμ θα πάει στο πάρτι με τη Σουρεγιά και η Παρλά γίνεται έξαλλη
Media

Elif: Ο Κερέμ θα πάει στο πάρτι με τη Σουρεγιά και η Παρλά γίνεται έξαλλη

Tι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Στο νέο επεισόδιο της Elif, η Χουμεϊρά ετοιμάζεται για το δείπνο στο σπίτι της Ράνα και τηλεφωνεί στον Ταρίκ αλλά εκείνος δεν απαντάει. Ο Κερέμ ετοιμάζεται για το πάρτι και είναι πολύ κομψός. Η Παρλά δεν έχει ιδέα πως θα έρθει μαζί τους και η Σουρεγιά. Όταν εμφανίζεται η Σουρεγιά είναι πανέμορφη και ο Κερέμ μένει άφωνος. Η Παρλά αρρωσταίνει με γρίπη και λέει στον Κερέμ πως θα πρέπει να ακυρώσουν τα σχέδια τους.

Όταν μαθαίνει πως ο Κερέμ θα πάει στο πάρτι με τη Σουρεγιά γίνεται έξαλλη. Προσπαθεί να τον αποτρέψει από το να πάνε στο πάρτι αλλά δεν τα καταφέρνει και τώρα ανησυχεί πως ο Κερέμ θα θυμώσει για το ψέμα, που είπε.

Φαίνεται πως δεν υπάρχει κανένα πάρτι και η Παρλά είχε πει ψέματα στον Κερέμ. Η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ πηγαίνουν στο σπίτι της Ράνα και εκείνη τους καλοδέχεται.

Ο Ταρίκ είναι νευρικός και οι εκπλήξεις της Ράνα δεν σταματούν όταν τους λέει πως είναι στο σπίτι και ο αγαπημένος της. Ο Ταρίκ μένει άφωνος όταν βλέπει στο σαλόνι έναν άντρα, τον Τζεμ. Ξέρει πως όλα αυτά είναι στημένα από τη Ράνα. Ο Κερέμ και η Σουρεγιά πηγαίνουν στο μέρος όπου γίνεται το πάρτι και μαθαίνουν πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Ήταν ένα ακόμα κόλπο της Παρλά για να μείνει μόνη της με τον Κερέμ αλλά το σχέδιο της απέτυχε. Ο Κερέμ όμως σκέφτεται πως απλά η Παρλά έκανε κάποιο λάθος στην ημερομηνία της εκδήλωσης. Όμως του Κερέμ του αρέσει το μέρος και προτείνει στη Σουρεγιά να δειπνήσουν εκεί οι δυο τους.

Η Σουρεγιά χαίρεται αλλά θέλει να μάθει αν ο Κερέμ έχει αισθήματα για την Παρλά. Στο σπίτι της Ράνα, ο Τζεμ συνεχώς κάνει κομπλιμέντα στη Ράνα και ο Ταρίκ προσπαθεί να συγκρατηθεί. Ο Ταρίκ ζητάει να πάει στο μπάνιο και η Ράνα τον συνοδεύει.

Ο Ταρίκ της λέει να σταματήσει αυτό το παιχνίδι και εκείνη του απαντάει πως της αρέσει πραγματικά ο Τζεμ. Ο Ταρίκ ζηλεύει και θυμώνει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved