Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Η Flor είναι ακόμα πολύ αναστατωμένη. Η Miranda και η Carla προσπαθούν να την παρηγορήσουν.

Ο Javo και ο Federico προσπαθούν να κάνουν το ίδιο με τον Dany. Παρόλο που η Lucía προσπαθεί να το κρύψει, ανησυχεί για τη Flor και ο Mariano το ξέρει αυτό. Η Virginia είναι καλά με τον Ignacio, αλλά ανησυχεί πολύ για την αδερφή της.

Η Flor έχει έναν εφιάλτη στον οποίο παντρεύεται τον Jazmín. Ξυπνά και φεύγει. Όταν η Carla και η Miranda ξυπνούν, παρατηρούν την απουσία της και αρχίζουν να την αναζητούν.

Στο ξενοδοχείο επικρατεί χάος επειδή φτιάχνουν επιτέλους τη ρωγμή. Πολλοί επισκέπτες περιμένουν ταξί που δεν φθάνουν επειδή ο Mariano είναι με τη Lucia και έχει απενεργοποιήσει το τηλέφωνό του. Η Flor πηγαίνει να βρει τον Jazmín, αλλά έχει φύγει. Η εξαφάνιση της Flor μετατρέπεται σε ντόμινο. Όλοι αρχίζουν να το ανακαλύπτουν και να ανησυχούν.

Η Lucía διαφωνεί με την Carla και στη συνέχεια με τον Mariano, ο οποίος προσβάλλεται και τελειώνει τη σχέση τους. Ο Javo και η Virginia αναζητούν την Flor. Η Virginia έχει μια ιδέα και πηγαίνει σε ένα μπαρ κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου που πήγαινε με τον πατέρα της. Η Virginia εκεί βρίσκει τη Flor και την παίρνει στο διαμέρισμά της.

Όλες οι αδερφές μαζεύονται στο διαμέρισμα της Virginia, εκτός από τη Miranda. Η Lucía είναι η τελευταία που φτάνει και όλοι εκπλήσσονται με την καλοσύνη της. Στην πραγματικότητα, είναι εκεί για να ξεφύγει από τους υπόλοιπους ακόμα κι αν δεν τους λέει τι της έχει συμβεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved