Survivor: Καινούργιου για χωρισμό Σάκη – Μαριαλένας:«Τον θέλει ακόμη!Έναν τέτοιο άνδρα δεν θέλουμε;»
Media

Survivor: Καινούργιου για χωρισμό Σάκη – Μαριαλένας:«Τον θέλει ακόμη!Έναν τέτοιο άνδρα δεν θέλουμε;»

Η Μαριαλένα από τη στιγμή που ο παρουσιαστής του survivor ανακοίνωσε τις νέες συνθέσεις των ομάδων, δεν έπαψε να κλαίει! Ο Σάκης είπε στο συμβούλιο φανερά: «Δεν μπορώ να μιλήσω, χωρίστηκα από την Μαριαλένα… αν είμαι μία το γούρι της, είναι το γούρι μου δέκα… Καλή αρχή και στους δύο μας… θα προσπαθήσω να ενσωματωθώ γρήγορα…»!

Η Μαριαλένα από την πλευρά της τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ καλά που χωρίστηκα με τα παιδιά αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Πρέπει να πορευτούμε με αυτό και δεν μπορώ να κάνω κάτι.». Όση ώρα η Μαριαλένα μιλούσε, ο Σάκης την κοιτούσε και δεν μπορούσε να πάρει από πάνω της το βλέμμα του!

Αυτό το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή, Ευτυχείτε και η Κατερίνα Καινούργιου το σχολίασε!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε: «Είναι στρατηγική ή είναι έρωτας; Εμένα μου έγιναν και οι δύο πολύ πιο συμπαθείς μετά από αυτό. Αρχικά φαίνεται ότι η Μαριαλένα τον θέλει ακόμα και μ’ άρεσε και η στάση του Σάκη ρε παιδιά. Τον είδες ότι πραγματικά στεναχωρήθηκε. Έναν τέτοιο άντρα δεν θέλουμε όλες; Να φεύγει μακριά μας και να είναι χάλια! Να είναι χάλια! Υπέροχοι και οι δύο! Τους θέλω στον τελικό»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ευτυχείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved