MasterChef: Η τελική δεκάδα και η έκπληξη που ανατρέπει τη συνηθισμένη διαδικασία δοκιμής
Media

MasterChef: Η τελική δεκάδα και η έκπληξη που ανατρέπει τη συνηθισμένη διαδικασία δοκιμής

MasterChef: Η τελική δεκάδα είναι έτοιμη να διεκδικήσει απόψε ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που έχουν δοθεί ποτέ στο ριάλιτι μαγειρικής.

Πρεμιέρα για τη δεκάδα σήμερα του MasterChef 5 και η εβδομάδα ξεκινά με νόστιμα πρωινά, αποκαλύψεις και ένα γράμμα, που άφησε πίσω του ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Η πραγματικότητα του διαγωνισμού όμως τους περιμένει στην κουζίνα του MasterChef 5, με ένα καινούργιο Mystery Box και μια μεγάλη έκπληξη, που ανατρέπει τη συνηθισμένη διαδικασία δοκιμής των πιάτων, αφού, για πρώτη φορά, θα δοκιμαστούν οι προσπάθειες και των 10 υποψήφιων του μαγειρικού μαραθωνίου. Αυτό μέχρι τώρα δεν είχε συμβεί στο διαγωνισμό καθώς μέχρι και σήμερα οι κριτές επέλεγαν μερικά από τα πιάτα των παικτών.

Το ζητούμενο του σημερινού Mystery Box απαιτεί μάγειρες με κριτική και αφαιρετική σκέψη, που θα πρέπει να ετοιμάσουν αλμυρό αλλά και γλυκό πιάτο. Είμαστε πια στη δεκάδα και αυτή είναι μια πρώτη “γεύση” για το τι τους περιμένει, σε μια αναπάντεχη εβδομάδα με εξελίξεις και εκπλήξεις.

Ο νικητής της σημερινής δοκιμασίας θα έχει στη διάθεσή του ένα από τα πιο δυνατά πλεονεκτήματα, για την αυριανή μέρα και το Τεστ Δημιουργικότητας.

Σήμερα (5-04) πάντως –για την ώρα τουλάχιστον- δεν είδαμε κανέναν από τους πρώην παίκτες να επιστέφουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του MEGA "Πάμε Δανάη" τρεις από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει θα τους δούμε να "εισβάλλουν" στο σπίτι στα παρακάτω επεισόδια. Η πρωινή εκπομπή είχε αποκαλύψει την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα πως οι δύο πρώτοι παίκτες που θα επιστρέψουν στο MasterChef είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Σήμερα, το πρωί της Δευτέρας (5/4) η παρέα του "Πάμε Δανάη!" αποκάλυψε πως ο τρίτος παίκτης που ξανά μπαίνει στο σπίτι μαζί με τους προαναφερθέντες είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Δες το βίντεο τι σκέφτονται οι παίκτες για τις επιστροφές

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved