MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε το πλεονέκτημα – H ανακοίνωση του Κοντιζά
Media

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε το πλεονέκτημα – H ανακοίνωση του Κοντιζά

MasterChef: Είναι οι δέκα καλύτεροι κι από αυτούς ο ένας απόψε (5-04) έκανε ένα πιάτο μοναδικό. Ένα πιάτο που του εξασφάλισε κι ένα μοναδικό προνόμιο.

Πρεμιέρα για τη δεκάδα του MasterChef 5 και η εβδομάδα ξεκίνησε με νόστιμα πρωινά και ένα γράμμα, που άφησε πίσω του ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Η πραγματικότητα του διαγωνισμού όμως τους περίμενε στην κουζίνα του MasterChef 5, με ένα καινούργιο Mystery Box και μια μεγάλη έκπληξη, που ανατρέπει τη συνηθισμένη διαδικασία δοκιμής των πιάτων, αφού, για πρώτη φορά, οι κριτές δοκίμασαν τις προσπάθειες και των 10 υποψήφιων του μαγειρικού μαραθωνίου.

Το ζητούμενο του σημερινού Mystery Box απαιτούσε μάγειρες με κριτική και αφαιρετική σκέψη, που θα έπρεπε να ετοιμάσουν αλμυρό αλλά και γλυκό πιάτο. Είμαστε πια στη δεκάδα και αυτή είναι μια πρώτη “γεύση” για το τι τους περιμένει, σε μια αναπάντεχη εβδομάδα με εξελίξεις και εκπλήξεις.

Ο νικητής της σημερινής δοκιμασίας θα έχει στη διάθεσή του ένα από τα πιο δυνατά πλεονεκτήματα, για την αυριανή μέρα και το Τεστ Δημιουργικότητας.

Ανούς και Παύλος ετοίμασαν δυο μοναδικές γευστικές δημιουργίες αλλά μόνο ο ένας κέρδισε.

Ο παίκτης εκείνος που κέρδισε το σημαντικό πλεονέκτημα ήταν ο Παύλος.

Κι ενώ όλοι περίμεναν πώς και πώς την ανακοίνωση του πλεονεκτήματος από τους τρεις κριτές. Ο Σωτήρης Κοντίζας τους είπε πως το πλεονέκτημα θα το μάθουν μια μέρα μετά.

Άρα αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί το σημαντικό αυτό πλεονέκτημα που κέρδισε ο Παύλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved