Survivor: Η Μαριάνθη έφτασε στην Ελλάδα - Η πρώτη φώτο με την οικογένειά της
Media

Survivor: Η Μαριάνθη έφτασε στην Ελλάδα - Η πρώτη φώτο με την οικογένειά της

Survivor: Η Μαριάνθη Κάσδαγλη, η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, έφτασε στην Ελλάδα.

Η παίκτρια έφτασε στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να δει την οικογένειά της!

Το απόγευμα της Τρίτης, η Μαριάνθη έφτασε στην συμπρωτεύουσα και αγκάλιασε μετά από αρκετό καιρό την οικογένειά της. Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τα αδέρφια της και είναι τρισευτυχισμένη!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η 29χρονη μετά τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Love It, η οποία έδωσε στεγνά την Νικολέτα και την Καρολίνα και αποκάλυψε την πραγματική αιτία του καβγά της με την Νικολέτα, άνοιξε το κινητό της και έκανε κάποια stories στο Instagram!

H Μαριάνθη Κάσδαγλη ευχαρίστησε αρχικά τον κόσμο και είπε: «Λοιπόν μόλις έχω πάρει το κινητό στο χέρι μου. Έτρεξα να βγάλω κατευθείαν Story. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα ωραία σας λόγια, για όλες αυτές τις φορές που με στηρίξατε μέσα στο παιχνίδι. Ήθελα να μείνω πάρα πολύ και αυτή τη φορά. Βέβαια δεν ήρθαν έτσι τα πράγματα, δεν πειράζει.»!

Και δεν δίστασε να απαντήσει η 29χρονη Μαριάνθη και στα αρνητικά σχόλια που είδε κάτω από συνέντευξή της στο love it και ήταν ουσιαστικά οι πρώτες δηλώσεις της μετά το survivor. «Επίσης, για κάτι αρνητικά σχόλια που είδα κάτω από τη συνέντευξη στο Love It, σχετικά με αυτά που είπα για τα παιδιά, ήθελα να πω ότι τα παιδιά με έβριζαν, με χλεύαζαν, με ειρωνευόντουσαν, εγώ απλά είπα πως έχουν τα πράγματα και κάποιες αλήθειες και αυτό ενόχλησε…» πρόσθεσε!

Δείτε την Μαριάνθη παρακάτω να ποζάρει με την οικογένειά της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved