Πάμε Δανάη: Η Μπάρκα καλωσόρισε την Ελένη Μενεγάκη στο Mega - «Ήρθε η βασίλισσα»
Media

Πάμε Δανάη: Η Μπάρκα καλωσόρισε την Ελένη Μενεγάκη στο Mega - «Ήρθε η βασίλισσα»

Πάμε Δανάη: Με χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς υποδέχονται στο Mega την Ελένη Μενεγάκη η οποία μετά από ένα χρόνο αποχής, επιστρέφει ξανά τους δέκτες μας.

Εδώ και αρκετό καιρό, το όνομα της Ελένης Μενεγάκη πρωταγωνιστούσε στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ για την ενδεχόμενη επιστροφή της στη μικρή οθόνη. Μάλιστα τα δημοσιεύματα ήθελαν την παρουσιάστρια να βρίσκεται σε συζητήσεις με το Mega, το κανάλι από το οποίο και ξεκίνησε την καριέρα της.

Το πρωί της Πέμπτης 8 Απριλίου, ο τηλεοπτικός σταθμός με επίσημη ανακοίνωση προς τα media ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για την άφιξη της Ελένης Μενεγάκη στο Mega. Η λαμπερή παρουσιάστρια επιστρέφει με νέα εκπομπή, η οποία θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη σεζόν.

Μέχρι στιγμής πάντως, αρκετοί από τους παλιούς της συνεργάτες φαίνεται να την ακολουθούν στο νέο της τηλεοπτικό σπιτικό την ώρα που ο σταθμός κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό την οποιαδήποτε πληροφορία για την εκπομπή που ετοιμάζει η Ελένη.

Θερμή υποδοχή με χειροκροτήματα στο Mega...

Το πρωί της Πέμπτης, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση, η Δανάη Μπάρκα καλωσόρισε την Ελένη Μενεγάκη στο Mega.

"Έχω να σας ανακοινώσω ότι το Mega καλωσορίζει τη μία και μοναδική, Ελένη Μενεγάκη. Ήρθε η βασίλισσα, αυτό έχω να πω... Καλή αρχή και θετική ενέργεια. Είναι έγκυρο, κρατάω στα χέρια μου το Δελτίο Τύπου του καναλιού με το οποίο το Mega καλωσορίζει την Ελένη Μενεγάκη... Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved