8 λέξεις: Η Ηλιάνα είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Οδυσσέα (Video)
Media

8 λέξεις: Η Ηλιάνα είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Οδυσσέα (Video)

8 λέξεις: Τι θα δούμε στο σημερινό (12/4) επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς που προβάλλεται Δευτέρα με Πέμπτη μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ;

Ο Έκτορας καταφέρνει να παγιδέψει τον εκβιαστή της Γεωργίας. Ο Μιλτιάδης προφασίζεται επαγγελματική συνάντηση για να ξαναβγεί για φαγητό με τον Άλκη και αποφασίζει να μιλήσει στην Ιφιγένεια για την ύπαρξη ενός πιθανού αδερφού της. Ο Φρίξος ολοκληρώνει το αστυνομικό του μυθιστόρημα και το δίνει στον Οδυσσέα να το διαβάσει και να του πει τη γνώμη του.


Η Ηλιάνα είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Οδυσσέα καθώς δεν έχει αφήσει πίσω της αυτή την ιστορία. Η Ελισάβετ εξομολογείται στην Ηλιάνα πως είναι και πάλι μαζί με τον Αιμίλιο.
Τελικά, η Μαίρη ενδίδει στην πολιορκία του Μάρκου και διανυκτερεύει σπίτι του. Ο Δημοσθένης δέχεται μια επαγγελματική πρόταση από Κύπρο αλλά δεν ξέρει αν θα κάνει το βήμα, γιατί δεν θέλει να χάσει τη Ναυσικά. Ο Άκης αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Αποστολία και της ομολογεί ότι ζηλεύει πολύ τον νέο της σύντροφο.

Δείτε το τρέιλερ της Δευτέρας:

Να θυμίσουμε πως στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς είχαμε δει: Η Έρση παριστάνει πως δεν είχε ιδέα για την πρόταση της Σύνθιας και προσπαθεί να πείσει τον Οδυσσέα να την δεχτεί και να μην τινάξει την έκθεση στον αέρα.
Η Ναυσικά πιέζει τον Μιχαήλ να λογικέψει τη Βικτώρια και να γίνει πιο ελαστική σε σχέση με το παιδί. Η Έλλη κάνει συνεχόμενες πρόβες με το νυφικό της, ζαλίζοντας τη Σμαράγδα με τις παραξενιές της.

Ο Έκτορας προχωρά το σχέδιό του για να παγιδέψει τον εκβιαστή της Γεωργίας. Η Ναυσικά έχει μία άσχημη αντιπαράθεση με τον Άκη, για τον Μιχαήλ. Ο Φρίξος ολοκληρώνει το αστυνομικό του μυθιστόρημα και το δίνει στον Οδυσσέα να το διαβάσει και να του πει τη γνώμη του.
Η Ηλιάνα είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Οδυσσέα καθώς δεν έχει αφήσει πίσω της αυτή την ιστορία, ενώ η Ελισάβετ της εξομολογείται πως είναι και πάλι μαζί με τον Αιμίλιο.

Ο Μιλτιάδης προφασίζεται επαγγελματική συνάντηση για να ξαναβγεί με τον Άλκη για φαγητό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved