Master Chef: «Ο Τζιοβάνι πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι»
Media

Master Chef: «Ο Τζιοβάνι πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι»

Master Chef: Ποιος παίκτης σε πρόσφατη συνέντευξή του έκανε αυτή την δήλωση για τον Τζιοβάνι;

Ο λόγος για τον πρώην παίκτη του Master Chef 5, Αντώνη Μητρόπουλο, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την εμπειρία του αλλά και για το ποιος θα ήθελε να κερδίσει στο παιχνίδι.

Βλέπονται το παιχνίδι απέξω, θεωρείς ότι ήταν λάθος σου που κράτησε: την ασυλία όταν ήσουν αρχηγοί;

Εκείνη την ημέρα ήμουν σε όλα τα πόστα. Αν δεν φώναζα λίγο, το γλυκό δεν θα έβγαινε ποτέ, Αλλά έχω ένα μυαλό και υπήρχαν άτομα που δεν έλεγαν τη γνώμη τους. Η Λία, για παράδειγμα, μου είπε μια γνώμη, αλλά μπορούσε να την ξαναπεί, άνθρωπος είμαι. Δεν νομίζω τα παιδιά να είχαν κάποιο παράπονο από μένα. Τους είπα αυτό που λέω ξανά: το παιχνίδι αντικειμενικά είναι ατομικό. Αφού δεν ήθελαν να πάρω την ασυλία, τους είχα δώσει το δικαίωμα να σηκώσουν-το χέρι και να το πουν. Εδώ στις κάμερες έλεγαν απίστευτες κακίες για μένα και για άλλους. Ήταν τόσο δύσκολο να σηκώσουν το χέρι, χωρίς καν να αιτιολογήσουν το γιατί; Πραγματικά, εύχομαι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω για να δείξω ότι δεν θα την έπαιρνα την ασυλία και θα πήγαινα υποψήφιος για αποχώρηση. Δεν είχα να φοβηθώ κάτι. Σίγουρα όμως δεν μετανιώνω για ό,τι έκανα, γιατί είχαν την ευκαιρία τους.

Θεωρείς ότι έβγαλες τελικά αυτό που ήθελες μέσα στο παιχνίδι ή είχες κι άλλα να δείξεις;

Σίγουρα είχα κι άλλα να δείξω και να μάθω. Έφυγα νωρίς, αλλά έφυγα γεμάτος. Αυτό που ήθελα να δείξω ήταν η αγάπη που έχω για τη μαγειρική. Για αυτό θέλω να γίνω καθηγητής και να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου σε κάποιους άλλους. Νομίζω, λοιπόν, ότι κάποιοι θα καταλάβουν και θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι αγαπάω πολύ τη δουλειά μου.

Ποιους θεωρείς τώρα ως πιο δυνατοί μάγειρες στο διαγωνισμό;

Τον Τζιοβάνι σίγουρα και τη Μαργαρίτα, που έχει ένα πολύ ιδιαίτερο ταλέντο. Και ο Σκορδάκης μου αρέσει πολύ.

Και ποιος θα ήθελε να κερδίσει;

Ο Τζιοβάνι, με διαφορά κιόλας. Νομίζω ότι το αξίζει περισσότερο από τον καθένα.

Λαμβάνεις υπόψη και τη συμπεριφορά του ή μόνο το ταλέντο;

Σίγουρα και το χαρακτήρα. Είναι η νούμερο ένα ατάκα που ακούς στα μαγαζιά: «Θέλω καλά παιδιά και έπειτα καλούς μάγειρες». Κι εγώ θα προτιμούσα να έχω ένα καλό άτομο στην κουζίνα, ένα καλό παιδί που να θέλει να μάθει, παρά έναν υπερόπτη με έπαρση. Ο στόχος σου είναι να γίνεις καθηγητής;

Τι θέλεις να κάνεις από εδώ και πέρα;

Ναι, αυτό είναι ένα από τα όνειρα μου. Προτάσεις υπάρχουν, αλλά δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό με την πανδημία. Σίγουρα δεν θέλω να σταματήσω να μαγειρεύω. Είμαι ανοικτός στα πάντα, στην τηλεόραση. Παλιά δεν ήμουν και τόσο φαν, αλλά πλέον βλέπω ότι έχει ενδιαφέρον. Πάνω απ' όλα, όμως, θέλω να μαγειρεύω. Να μαθαίνω κάθε μέρα καινούργια πράγματα, ώστε να γίνω κάποια στιγμή ένας καταξιωμένος μάγειρας.

Πηγή: 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved