MasterChef: Ξεσπάθωσε η Λία: «Έχω να κάνω μια καταγγελία, αυτό που έκανε ήταν ανέντιμο»
Media

MasterChef: Ξεσπάθωσε η Λία: «Έχω να κάνω μια καταγγελία, αυτό που έκανε ήταν ανέντιμο»

MasterChef: Tι συνέβη και η Λία ζήτησε από τους κριτές να παρέμβει;

Η μέρα του συμβουλίου ήρθε για να ξεκαθαρίσει το τοπίο μεταξύ των ομάδων και να θέσει όλα τα θέματα, που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας, στο τραπέζι.

Είναι από τις ελάχιστες στιγμές συμβουλίων στην ιστορία του MasterChef, που οι ομάδες γνωρίζουν ήδη τις περισσότερες αστοχίες στα πιάτα τους και εικάζουν για το αποτέλεσμα, δίχως όμως αυτό να τους στερεί την ελπίδα για τη νίκη.

Οι Κόκκινοι με αρχηγό τη Λία Μακροστέργιου και οι Μπλε με αρχηγό τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ακούνε, ένα προς ένα, τα σχόλια, τις επιβραβεύσεις, τον θαυμασμό αλλά και τις ενστάσεις, για το ταίριασμα των πιάτων τους με τις διαφορετικές σαμπάνιες, που δοκίμασαν.

Λίγο πριν ανακοινωθεί από τους κριτές η τελική βαθμολογία, η Λία ζήτησε το λόγο από τους κριτές.

«Συγγνώμη αλλά έχω να κάνω μια καταγγελία και είναι σοβαρή», είπε και αναφερόμενη στη Μαργαρίτα αποκάλυψε πως πριν την ομαδική δοκιμασία η Μαργαρίτα της είχε ζητήσει να πιεί το δικό της ποτήρι με σαμπάνια, η Λία δέχτηκε με τον όρο να χρησιμοποιήσει σε ένα από τα πιάτα της τουρσί.

Αυτό φυσικά δεν έγινε ποτέ από τη Μαργαρίτα και η Λία, με χιούμορ φυσικά, ήθελε να το καταγγείλει λέγοντας μάλιστα αυτό που έκανε η Μαργαρίτα ήταν ανέντιμο!

Λίγο νωρίτερα η Λία με χαρά και ενθουσιασμό μίλησε για το πόσο ευχαριστημένη ήταν ως αρχηγός παρά τις γκρίνιες του Διονύση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved