Η Φάρμα: Εξασφάλισε την πρώτη ασυλία και άρχισε τα ουρλιαχτά - Ποιος κέρδισε την Αρχηγία;
Media

Η Φάρμα: Εξασφάλισε την πρώτη ασυλία και άρχισε τα ουρλιαχτά - Ποιος κέρδισε την Αρχηγία;

Η Φάρμα: Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους παίκτες πως κάθε εβδομάδα, ένας από αυτούς θα έχει την ασυλία, εξασφαλίζοντας έτσι την παραμονή του στο παιχνίδι - Ποιος είναι ο νέος αρχηγός;

Στο νέο επεισόδιο της Φάρμας ο Σάκης Τανιμανίδης συνάντησε τους παίκτες του ριάλιτι, έτοιμος να περάσει σε μεγάλες ανακοινώσεις.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους παίκτες πως κάθε εβδομάδα, ένας από αυτούς θα έχει την ασυλία, εξασφαλίζοντας έτσι την παραμονή του στο παιχνίδι.

Η ασυλία μάλιστα θα έρχεται από επιλογή του κοινού, καθώς οι τηλεθεατές θα μπορούν να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη στην ιστοσελίδα του ANT1. Η ψηφοφορία δεν θα έχει σχέση με την αποχώρηση από το παιχνίδι, η οποία γίνεται μέσα από αγωνιστική διαδικασία.

Σειρά είχε η ανάδειξη των παικτών οι οποίοι και θα αγωνιζόταν αργότερα για την Αρχηγία της Φάρμας. Το γράμμα το οποίο άφησε η Μαρία Φραγκάκη φεύγοντας υπέδειξε τον Θανάση Πάτρα, ενώ οι παίκτες ψήφισαν τον Βασίλη Μαντζουράνη. Οι δυο άνδρες θα έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο της Φάρμας, διεκδικώντας την Αρχηγία της εβδομάδας.

Ο Θανάσης Πάτρας τα κατάφερε και κέρδισε την Αρχηγία...

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής ανακοίνωσε το όνομα εκείνου που οι τηλεθεατές του χάρισαν την ασυλία. Τότε ακολούθησε μια απίστευτη αντίδραση με φωνές και ουρλιαχτά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved