MasterChef: Η προσπάθεια ενός σεφ να μαντέψει πόσοι παίκτες είναι στο ριάλιτι
Media

MasterChef: Η προσπάθεια ενός σεφ να μαντέψει πόσοι παίκτες είναι στο ριάλιτι

MasterChef: Μα πόσες φορές π-χ-ια θα πέσει στο ίδιο σφάλμα; Είπαμε, κάθε εβδομάδα ένας αποχωρεί, είναι τόσο δύσκολο να συγκρατήσει κανείς πόσοι παίκτες έχουν απομείνει; Ναι, αν φυσικά δεν παρακολουθεί το παιχνίδι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, η μπλε ομάδα ηττήθηκε και έτσι την ώρα που οι παίκτες «πάλευαν» για την ασυλία, η κόκκινη ομάδα απολάμβανε ένα υπέροχο δείπνο.

Οι παίκτες αυτή τη φορά δεν βγήκαν εκτός σπιτιού αφού στον κήπο τους στήθηκε μια καντίνα. Οι παίκτες λοιπόν απόλαυσαν ένα εξαιρετικό φαγητό καντίνας, από τα χέρια ενός παλιού αλλά πάντα αγαπημένου παίκτη του MasterChef, του Χάρη Μπονάνου.

Τα μέλη της ομάδας είχαν την τύχη να ακούσουν τις συμβουλές και τα μυστικά του Χάρη, απολαμβάνοντας νόστιμο street food και βλέποντας “ολοζώντανο” μπροστά τους το όραμα και την προοπτική εκπλήρωσης και των δικών τους μαγειρικών σχεδίων. Και να το πάλι «έσκασε».

Μια από τα ίδια ακούσαμε από τον Γιάννη Αποστολάκη, ο οποίος συνεχίζει να είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως!

Ξανά μανά το μπέρδεμα με τους παίκτες και πόσοι έχουν μείνει μέσα στο παιχνίδι! Θυμάσαι την περασμένη φορά που λίγο έλειψε να μας «κάψει» τον εγκέφαλο με τους υπολογισμούς του αφού δεν λέει να παρακολουθήσει λίγο το παιχνίδι ώστε να μάθει πόσοι είναι οι παίκτες που διαγωνίζονται.

«Γιατί είμαστε τόσο λίγοι;», είχε ρωτήσει με έναν από τους παίκτες να του εξηγεί: «Έχει να κάνει ξεκάθαρα με την ομαδική», και τον ίδιο να επιμένει αν είχαν μείνει οκτώ; Και κοίτα τώρα να δεις πως δυο επεισόδια μετά κι ακόμη δεν ήταν σίγουρος για το πόσοι παίκτες έχουν απομείνει.

Έλα Γιάννη, α μπε μπα μπλομ πόσο είναι μέσα στο παιχνίδι;

«Εννιά», απάντησε ο Διονύσης με τον σεφ να κάνει και πάλι υπολογισμούς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved