Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Καινούργιου ανακοίνωσε on air τη συνεργασία τους στο Ευτυχείτε
Media

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Καινούργιου ανακοίνωσε on air τη συνεργασία τους στο Ευτυχείτε

Ευτυχείτε: Η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε σήμερα (12/4) στον αέρα της εκπομπής της τη νέα της συνεργασία.

Θα συνεργαστούν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και η χαρά της δεν κρύβεται!
Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η παρουσιάστρια του OPEN, ο Ανδρέας Μικρούτσικος από αυτήν την Πέμπτη και κάθε Πέμπτη θα βρίσκεται στον πλατό και στο πάνελ της εκπομπής προκειμένου να σχολιάζει την αποχώρηση της εβδομάδας από το Survivor και όλα όσα συμβαίνουν γενικότερα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

«Την Πέμπτη και κάθε Πέμπτη θα είναι κοντά μας ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να σχολιάζει την αποχώρηση του Survivor. Αυτά και όχι μόνο. Ζούμε μεγάλες στιγμές», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τo Survivor είναι η τηλεοπτική επιτυχία της χρονιάς με την έννοια ότι δεν ήταν την περσινή χρονιά, γιατί επιτυχία ήταν και το μαγειρικό. Τα 45άρια που ακούω είναι εκ του πονηρού, να το βγάζεις όταν έχεις τον ανταγωνισμό δίπλα, όταν έχεις και το σίριαλ και το μαγειρικό ριάλιτι. Εκεί είναι όλοι στο 27% με 28%. Είναι επιτυχία, είναι το talk of the town, αλλά δεν είναι τόσο όσο θέλουν να λένε, μεγεθύνοντας τα αποτελέσματα που έρχονται 1 και 2 το βράδυ. Εκεί παίζει χωρίς ανταγωνισμό», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Ευτυχείτε.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved