House of Fame: Η Πηνελόπη εκτός εαυτού: «Αν ανοίξω το στόμα μου δεν ξεπλένεται κανείς εδώ μέσα»
Media

House of Fame: Η Πηνελόπη εκτός εαυτού: «Αν ανοίξω το στόμα μου δεν ξεπλένεται κανείς εδώ μέσα»

House of Fame: Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε για την μουσική ακαδημία του ΣΚΑΪ, χωρίς φυσικά οι εντάσεις να λείπουν από το σπίτι.

Όπως κάθε Δευτέρα, έτσι και σήμερα οι καθηγητές του House of Fame έκαναν την αξιολόγησή τους σχετικά με τις εμφανίσεις των παικτών που έλαβαν χώρα στο live concert της Παρασκευής (9/4).

Μια ένταση άνευ προηγουμένου σημειώθηκε στο σπίτι της μουσικής ακαδημίας αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές τον Μηνά Τσουκάνη και την Πηνελόπη Τσιακυρίδου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μηνάς έκανε μια παρατήρηση για τα ρούχα που φόρεσε η Πηνελόπη στο προηγούμενο live, λέγοντάς της: "Πηνελόπη σε σέβομαι πολύ ως καλλιτέχνιδα αλλά άκουσα στο live που έλεγες για το τακούνι σου και δεν μπορώ να μην το αναφέρω. Ήθελες να βάλεις φλατ παπούτσι γιατί το τακούνι με τους 4 πόντους επηρέασε τη σκηνική σου παρουσία. Πώς γίνεται ένας καλλιτέχνης με δέκα χρόνια εμπειρία να επηρεάζεται από το τακούνι; Έχω απορία, δεν σου κάνω επίθεση".

Με την ίδια να απαντάει: "Τι σχέση έχουν τα δέκα χρόνια εμπειρίας, όταν εγώ τραγουδάω ξυπόλητη; Το αποτέλεσμα είναι αυτό που έκανα, ας κλάψω όσο θέλω στη γωνία και στην τουαλέτα, το θέμα είναι ότι εγώ βγήκα με τα παπούτσια. Γκρίνιαζα και είπα “δεν μπορώ” αλλά αυτό είναι άλλο. Μην μου ανάβεται τα λαμπάκια…Αν ήθελα να το πω στους καθηγητές, θα το έλεγα μόνη μου. Είπα ότι έχω πρόβλημα και ότι τις άλλες φορές θα ζητήσω 41 νούμερο. Να μην μεταφέρουν πράγματα από το backstage γιατί αν ανοίξω το στόμα μου δε ξεπλένεται κανείς εδώ μέσα".

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved