Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση!
Media

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση!

Survivor: Το πρώτο Συμβούλιο της εβδομάδας ολοκληρώθηκε. Τι έδειξε η κάλπη στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση για την εβδομάδα που διανύουμε;

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor είχε πολλές εκπλήξεις, δίνοντας στους παίκτες έναν διαφορετικό αέρα ανανέωσης... πιο λατινικό!

Μια απίστευτη έκπληξη επεφύλασσε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες του Survivor, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος για το έπαθλο της ομαδικής ασυλίας.

Ο παρουσιαστής τους ανακοίνωσε: «Το καλύτερο club της Δομινικανής Δημοκρατίας έρχεται εδώ. Το Μπόνγκο Κόμπο, ένα τρομερό μουσικοχορευτικό show σε μια καταπληκτική ιταλική βίλα μαζί με γνώριμους survivors σας».

Οι παίκτες έφαγαν τον παραδοσιακό χαλβά που ήταν μέρος του επάθλου και αμέσως μετά φόρεσαν τα καλά τους και κατέφτασαν στην ειδικά διαμορφωμένη βίλα για να διασκεδάσουν. Εκεί τους περίμεναν οι παίκτες του τούρκικου Survivor, οι οποίοι τους καλωσόρισαν και όλοι μαζί λικνίστηκαν σε λατινικούς ρυθμούς. Μια συναυλία με επαγγελματίες τραγουδιστές και χορευτές στήθηκε για χάρη των νικητών του ελληνικού και τουρκικού Survivor.

Αμέσως μετά οι παίκτες ετοιμάστηκαν για το πρώτο Συμβούλιο ψηφοφορίας της εβδομάδας. Οι Κόκκινοι ήταν οι νικητές της ομαδικής ασυλίας, ενώ οι Μπλε ήταν εκείνοι που ψήφισαν έναν συμπαίκτη τους. Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία και είναι αυτός που θα υποδείξει έναν συμπαίκτη του για αποχώρηση στο επεισόδιο της Τρίτης.

Ένα συμβούλιο γεμάτο εντάσεις με πρωταγωνιστές τον Αλέξη Παππά, τον James Καφετζή από την μια και τον Γιώργο Κόρομι με τον Τριαντάφυλλο από την άλλη.

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε και ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα είναι γεγονός. Να σημειώσουμε ότι η Ελένη και η Μαριαλένα με βάση τους κανόνες του παιχνιδιού δεν μπορούσαν να ψηφιστούν, διότι είναι οι δυο μοναδικές παίκτριες της ομάδας των Μπλε.

Δείτε στην παρακάτω gallery τον πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved