Elif: Η Παρλά κάνει μια μάσκα προσώπου και... η Ελίφ τρομάζει
Media

Elif: Η Παρλά κάνει μια μάσκα προσώπου και... η Ελίφ τρομάζει

Τι θα δούμε σήμερα, 14 Απριλίου στη σειρά του star, Elif

Η Ζουλιντέ έχει μείνει χωρίς σπίτι και δεν ξέρει τι να κάνει. Η Ζουλιντέ ζητάει να περάσει τη βραδιά στο μαγαζί αν και η Τουλάι έχει αντιρρήσεις. Η Ζουλιντέ όμως επιμένει για αυτή την προσωρινή λύση.

Η Μελέκ αποφασίζει να μείνει και εκείνη μαζί τους. Ο Σαφάκ πηγαίνει μια βόλτα το βράδυ και βλέπει πως μέσα στο μαγαζί της Τουλάι είναι η Ζουλιντέ με τη Μελέκ και τον Εμιρχάν. Καταλαβαίνει πως κάποιο πρόβλημα υπήρξε με το νέο σπίτι. Η Παρλά εξακολουθεί να υποκρίνεται την άρρωστη και όταν όλοι λείπουν κάνει μια μάσκα προσώπου.

Η Ελίφ τη βλέπει και τρομάζει. Βάζει τις φωνές και πηγαίνει στο σαλόνι. Η Παρλά τρέχει από πίσω της για να την προλάβει και πέφτει πάνω στη Σουρεγιά. Ο Κερέμ δουλεύει στο σπίτι και σκέφτεται τη βραδιά που πέρασε με τη Σουρεγιά. Έχουν αλλάξει τα αισθήματα του για την κοπέλα.

Ο Σαφάκ νιώθει απαίσια επειδή η Ζουλιντέ δεν έχει που να μείνει και θέλει να κάνει κάτι για αυτό. Η Λεμάν του λέει πως θέλει να τον δει σύντομα παντρεμένο με μια καλή κοπέλα. Ο Σαφάκ όμως αγαπάει τη Ζουλιντέ αλλά δεν τολμάει να το πει στη μητέρα του. Η Λεμάν του ζητάει να πάει να δει και το διαμέρισμα, που ανακαινίζει για εκείνον για να μείνει όταν παντρευτεί.

Η Παρλά συνεχίζει να λέει πως είναι άρρωστη και περιμένει πότε θα έρθει να τη δει ο Κερέμ. Ο Κερέμ όμως δεν έχει στο μυαλό του την Παρλά αλλά τη Σουρεγιά. Και η Σουρεγιά όμως δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τον Κερέμ. Το επόμενο πρωί, ο Κερέμ ετοιμάζει ένα γλυκό, που έφτιαχναν με τη Σουρεγιά όταν ήταν παιδιά και η Ελίφ τον παρακολουθεί.

Ο Κερέμ της λέει πως είναι έκπληξη και της ζητάει να μην πει τίποτα. Η Χουμεϊρά έρχεται στην κουζίνα και ζητάει από τον Κερέμ να επισκεφθεί στον ξενώνα την Παρλά. Ο Κερέμ κάνει απρόθυμα το χατίρι της αδελφής του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved