Η Φαμίλια αποκλειστικό: Η είσοδος – έκπληξη και οι στιγμές που θα μας συγκινήσουν!
Media

Η Φαμίλια αποκλειστικό: Η είσοδος – έκπληξη και οι στιγμές που θα μας συγκινήσουν!

Η Φαμίλια: Σκηνές που θα προκαλέσουν συγκίνηση πρόκειται να δούμε στο νέο επεισόδιο της Κυριακής (18-04).

Το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη σειρά θα είναι μεγάλη έκπληξη για το τηλεοπτικό κοινό αφού πλέον σπάνια τον βλέπουμε σε σειρές.

Κι όμως αυτή τη φορά έκανε την εξαίρεση και πώς όχι αφού η Φαμίλια είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και με υπέροχο καστ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr στη σειρά για ένα μόνο επεισόδιο, αυτό που θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Κυριακής (18-04) θα δούμε τον Γιώργο Αρμένη. Αυτή την ώρα γυρίζονται οι σκηνές του επεισοδίου και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Γιώργος Αρμένης θα φέρει «κύμα» συγκίνησης στο τηλεοπτικό κοινό με τις καθηλωτικές σκηνές του στη σειρά.

Με βάση το σενάριο, ο ηθοποιός υποδύεται έναν ηλικιωμένο κύριο. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο τηλεοπτικός Γιάννης Αρμαούσης δηλαδή, σε μια στιγμή πίεσης φεύγει από το σπίτι και κατευθύνεται στο πάρκο.

Εκεί, θα καθίσει σε ένα παγκάκι και θα συναντήσει τον ηθοποιό με τον οποίο θα πιάσουν μια ειλικρινή κουβέντα γεμάτη συγκινήσεις που θα αγγίξει τις καρδιές μας.

Στο ίδιο επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε και μια μεγάλη ανατροπή που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Ο ηθοποιός όταν σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε ερωτηθεί αν θα έκανε ξανά τηλεόραση, είχε απαντήσει:

«Ναι, αλλά σήμερα δεν υπάρχει αγορά. Ή ψάχνει κάτι εύπεπτο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις πάλι ένα «Σόι» ή ένα «Χαίρε, Τάσο Καρατάσο», δεν θέλουν να θίγεις τίποτα. Θέλουν αυτό που το παρακολουθείς να τελειώνει, χωρίς προβληματισμό, δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ελπίζω να ανοίξει κάποια στιγμή η αγορά, γιατί περνάει δύσκολα η χώρα, δηλαδή κι εμείς σε προέκταση.».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved