Έξαψη: Ένταλμα σύλληψης για τον Μηνά
Media

Έξαψη: Ένταλμα σύλληψης για τον Μηνά

Έξαψη:Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για όλους, καθώς ο Ορφέας βγάζει ένταλμα σύλληψης για τον Μηνά και ο εντοπισμός του είναι πια θέμα χρόνου - Διαβάστε τις εξελίξεις για την τηλεοπτική σειρά του Mega...

H έρευνα του Ορφέα και της Μαρίνας έβαλε στο κάδρο των υπόπτων για την υπόθεση της Βίκυς τον Μηνά. Οι δύο πρώτοι δύο μάλιστα καταφέρνουν στα επόμενα επεισόδια και αποδεικνύουν την ενοχή του. Τα νέα διαδίδονται γρήγορα.

Οι νέες πληροφορίες για τους πιθανούς ενόχους στην υπόθεση της Βίκυς αφήνουν άφωνο τον Τζώρτζη, ενώ η Ίριδα βρίσκεται σε απόλυτο πανικό και τηλεφωνεί στον Μηνά. Αυτό που δεν έχει προβλέψει είναι πως κάποιος ακούει αυτό το τηλεφώνημα. Εν τω μεταξύ, και η Βίκυ γυρίζει στο σπίτι της τρομοκρατημένη, για να έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για όλους, καθώς ο Ορφέας βγάζει ένταλμα σύλληψης για τον Μηνά και ο εντοπισμός του είναι πια θέμα χρόνου. Κι ενώ η Αστυνομία τον ψάχνει για να τον συλλάβει, εκείνος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να βρει έναν σύμμαχο. Ξέρει πια πως τίποτα δεν μπορεί να τον γλιτώσει από την τιμωρία, καθώς τα στοιχεία εναντίον του είναι αδιάσειστα. Ωστόσο, δεν θέλει να παραδοθεί και όσο η Αστυνομία χτενίζει την περιοχή για τα ίχνη του, ο ίδιος ψάχνει τρόπο να γλιτώσει. Την ίδια στιγμή, η ώρα της κρίσης πλησιάζει και για την 'Ιριδα.

Πηγή: ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved