Κατερίνα Καινούργιου: Έριξε... βόμβα: Εκτός GNTM η Βίκυ Καγιά;
Media

Κατερίνα Καινούργιου: Έριξε... βόμβα: Εκτός GNTM η Βίκυ Καγιά;

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το δικό της ρεπορτάζ και αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της "Ευτυχείτε" πως η Βίκυ Καγιά δεν θα είναι στον επόμενο κύκλο του GNTM.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε το πρωί της Πέμπτης (15/4) στην κάμερα της πρωινής εκπομπής "Ευτυχείτε" και μεταξύ άλλων έκανε μια αινιγματική δήλωση για το "Dancing with the Stars".

Η παρουσιάστρια του GNTM, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πόσες εκπομπές να κάνω; Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τίποτα για να σας πω. Η ζωή μας έχει δείξει ότι όταν κάνουμε όνειρα, ο θεός γελάει…».

Μετά τις δηλώσεις της, η Κατερίνα Καινούργιου έριξε... την βόμβα και αποκάλυψε: «Θέλω να σας πω κάτι, είναι δικό μου το ρεπορτάζ και το χρεώνομαι εγώ. Δεν είναι σίγουρο ότι η Βίκυ Καγιά είναι στο GNTM. Δεν έχει να κάνει με το Star, παραμένει στο Star, αλλά από δική της πρόθεση μπορεί να ζητήσει από το κανάλι να κάνει το Dancing with the Stars μαζί με το Shopping Star».

Οι συνεργάτες της εκπομπής της επεσήμαναν πως κάτι τέτοιο δεν ανέφερε η παρουσιάστρια στις δηλώσεις της, καθώς είπε ότι η κριτική επιτροπή από ό,τι ξέρει θα είναι η ίδια και την επόμενη σεζόν. Η παρουσιάστρια του Ευτυχείτε, επέμενε στο ρεπορτάζ της. Οι εξελίξεις και ο χρόνος θα δείξουν αν επιβεβαιωθεί η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved