House of fame: Γιατί όλο το twitter μιλάει για τον Γιώργο Σπετσιώτη;
Media

House of fame: Γιατί όλο το twitter μιλάει για τον Γιώργο Σπετσιώτη;

House of fame: Όταν το twitter μιλάει, κάτι έχει δει, έχει κάτι ανακαλύψει και στην περίπτωση του Γιώργου Σπετσιώτη, μάλλον στο πρόσωπό του βλέπουν το νικητή του σόου.

Από την αρχή του σόου ο Γιώργος Σπετσιώτης έδειξε ποιος είναι δίχως να κρύβεται πίσω από «διπλωματία».

Όποιο τραγούδι κι αν έχουν επιλέξει να του δώσουν, το έχει ερμηνεύσει άψογα.

Κι αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο ούτε από τους κριτές αλλά ούτε και από το τηλεοπτικό κοινό. Μέσα στην Ακαδημία ζει το όνειρό του και κάθε φορά παραδίνεται στο τραγούδι του.

Ο Γιώργος είναι 24 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη. Με πατέρα λαϊκό τραγουδιστή, είχε μουσικά ερεθίσματα από πολύ νωρίς στη ζωή του. Δυστυχώς, όταν ήταν 8 ετών, έχασε τον πατέρα του και, για να απαλύνει τον πόνο του, η οικογένειά του τον παρότρυνε να ασχοληθεί με τη μουσική.

Ο Γιώργος φοίτησε σε Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο, όπου έμαθε να παίζει τόσα πολλά όργανα που οι συμμαθητές του τον φώναζαν «πασπαρτού». Στα 17 του, ξεκίνησε να κάνει εμφανίσεις σε μαγαζιά της Μυτιλήνης και αργότερα της Θεσσαλονίκης, παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας, κυρίως έντεχνα και ελαφρολαϊκά τραγούδια. Σπουδάζει Μουσικολογία στην Άρτα, όπου ζει μέχρι και σήμερα.

Σε κάθε live εμφάνισή του οι χρήστες του twitter τον αποθεώνουν για τις ερμηνείες του ενώ δεν είναι και λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως ο Γιώργος Σπετσιώτης θα είναι ο μεγάλος νικητής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved