Survivor: Θα πάθεις πλάκα! Δες με πόσα χρήματα έφυγε η Ελευθερία Ελευθερίου από το ριάλιτι!
Media

Survivor: Θα πάθεις πλάκα! Δες με πόσα χρήματα έφυγε η Ελευθερία Ελευθερίου από το ριάλιτι!

Survivor: Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, πόσα όμως χρήματα υπολογίζεται ότι συγκέντρωσε;

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor το βράδυ της Τετάρτης (14/04), μετά από την απόφαση του κοινού να κρατήσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τους Τριαντάφυλλο, Παύλο Γαλακτερό και Κώστα Παπαδόπουλο, οι οποίοι ήταν και εκείνοι υποψήφιοι.

H τραγουδίστρια συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους κι αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια και πριν φύγει από το παιχνίδι, τόνισε ότι το περίμενε κι εισέπραξε μια μεγάλη αγκαλιά από τους συμπαίκτες της.

Με την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου το twitter έστησε "γλέντι", καθώς η παίκτρια έκανε στενή παρέα με τον Αλέξη Παππά, τον πλέον αμφιλεγόμενο παίκτη του ριάλιτι και ήταν η παίκτρια που οι χρήστες ήθελαν να αποχωρήσει!

Η Ελευθερία Ελευθερίου δεν είχε πολύ υψηλές επιδόσεις στα αγωνίσματα, δημιούργησε εντάσεις, όμως είχε προσφέρει και στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές, όπως όταν «κόλλησε» στο εμπόδιο του στίβου μάχης λόγω του χαμηλού της ύψους ή όταν συστήθηκε στους Τούρκους παίκτες στο πάρτι της Ένωσης και εκείνοι την αποκάλεσαν "Τελεφερίκ" αντί για Ελευθερία.

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν στην ομάδα των Διάσημων λαμβάνοντας κάθε βδομάδα μια υψηλή αμοιβή! Σύμφωνα με τις πληροφορίες η τραγουδίστρια κέρδιζε 4.000 με 4.500 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Η τραγουδίστρια έμεινε στον Άγιο Δομίνικο τρεις μήνες, δηλαδή για 12 περίπου εβδομάδες, και υπολογίζεται ότι η Ελευθερία Ελευθερίου έφυγε από το παιχνίδι με περίπου 54.000 ευρώ.

Δες την αποχώρησή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved