8 λέξεις: Τα αποτελέσματα του dna βγαίνουν
Media

8 λέξεις: Τα αποτελέσματα του dna βγαίνουν

8 λέξεις: Στο σημερινό επεισόδιο (19/4), η Έρση προβληματίζεται και με το επαγγελματικό της μέλλον, καθώς δεν θα είναι πια μάνατζερ του Οδυσσέα.

Η Ευδοκία καταφθάνει στην Κέρκυρα και ζητάει από την Αλίκη να γυρίσει πίσω στη σχολή της. Η Ηλιάνα γνωρίζει τον Παύλο και δείχνει να γοητεύεται από την παρουσία του.
Ο Δημοσθένης ξεκαθαρίζει στη Ναυσικά πως δεν είναι διατεθειμένος να την χάσει από τη ζωή του. Τα αποτελέσματα του dna βγαίνουν, ο Μιλτιάδης σιγουρεύεται πως ο Άλκης είναι γιος του και πηγαίνει να τον συναντήσει στο σπίτι του για να του πει τα νέα.

Ο Αιμίλιος προσπαθεί απεγνωσμένα να επικοινωνήσει με τη Μάγδα αλλά εκείνη είναι βαθιά πληγωμένη και δεν θέλει καν να τον ακούσει. Στο μεταξύ, η Ηλιάνα κλέβει το λάπτοπ της Μαίρης σε μια προσπάθεια να ξεσκεπάσει το μεγάλο μυστικό της.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Η Μάγδα φεύγει κακήν κακώς από το κανάλι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Αιμίλιου να την προλάβει και να της εξηγήσει.
Όταν πηγαίνει στο σπίτι, βρίσκει τα πράγματά του στην εξώπορτα, με τη Μάγδα να αρνείται να ακούσει την οποιαδήποτε δικαιολογία του ενώ επικοινωνεί και με δικηγόρο για το διαζύγιο.

Η Ναυσικά συνεχίζει τα ψέματα στην Τζουλιάνα σχετικά με το γράμμα στην αδερφή της και προσπαθεί να βρει μια λύση.
Ο Οδυσσέας κι η Έρση ξεκινάνε την αναζήτηση νέου σπιτιού. Ο Άκης αναθέτει στον Μανούσο να γίνει η σκιά της Αποστολίας και να την ακολουθεί παντού και πάντα. Η Αντριάνα πετυχαίνει τον Δημήτρη με τη Μαίρη και θεωρεί ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει μεταξύ τους. Η Εύα μένει έγκυος, γεγονός που πλημμυρίζει χαρά τον Νικηφόρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved