Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Η Delfina, κριτικός τροφίμων, επισκέπτεται το ξενοδοχείο

Αναστατωμένοι, όλοι οι υπάλληλοι κάνουν ό, τι μπορούν για να την ευχαριστήσουν. Η Lucía την αναγνωρίζει, αφού η Delfina πήγαινε λύκειο με την Carla και ήταν η αντίπαλό της.

Η Lolita πηγαίνει στο σπίτι της Jazmín για να την πάει πίσω στο ξενοδοχείο. Η Flor δεν πιστεύει ότι η Jazmín πρέπει να πάει, αλλά, τελικά, πηγαίνει μαζί της. Η Jazmín αρχίζει να αισθάνεται άσχημα ενώ βοηθά τον Javo στην κουζίνα και η Flor την γυρνάει πίσω στο σπίτι της. Μένει τη νύχτα μαζί της.

Ο Muñeca πηγαίνει στο διαμέρισμα του Ignacio για να κάνει τον καθαρισμό. Νιώθει όμως άρρωστος και λιποθυμά. Η Virginia του προσφέρει βοήθειά αλλά εκείνος την απορρίπτει. Νιώθει αναστατωμένη και προτιμά να περάσει τη νύχτα στο ξενοδοχείο. Ζητά συγγνώμη από τον Javo, ο οποίος είναι κι εκείνος μπερδεμένος.

Η Lucía κάνει κάτι ωραίο για το Mariano και παίρνει την Anita για πρωινό στο ξενοδοχείο. Ο Mariano αισθάνεται ευγνώμων και της τραγουδά ένα τραγούδι. Η Lucía συγκινείται από τη χειρονομία του.


Η Carla ανακαλύπτει ότι η Delfina είπε ψέματα: δεν είναι κριτικός τροφίμων και την ζηλεύει πολύ! Η Miranda συνεχίζει να αποφεύγει τον Federico, ο οποίος της ζητά εξηγήσεις για την στάση της.

Ο Mariano ετοιμάζει μια έκπληξη για τη Lucía και ζητά την βοήθεια της Carla και της Lolita, του Lucho, του Leo, της Miranda και του Damián. Θα της πει ότι την αγαπά μπροστά σε όλους. Παρόλο που όλοι του λένε ότι αυτό δεν είναι το στυλ της Lucía, ο Mariano επιμένει. Η Carla είναι πολύ αναστατωμένη για τη φίλη του Lucho αλλά εκείνος της εξηγεί ότι η σχέση τους έχει τελειώσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved