Η Φάρμα: Αλλεπάλληλοι καβγάδες - Σε τεντωμένο σκοινί τα νεύρα τους! Ποιος είναι ο πρώτος μονομάχος
Media

Η Φάρμα: Αλλεπάλληλοι καβγάδες - Σε τεντωμένο σκοινί τα νεύρα τους! Ποιος είναι ο πρώτος μονομάχος

Η Φάρμα: Και τι δεν είδαμε στο επεισόδιο του ριάλιτι του ΑΝΤ1 που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (16/4).

Αρχικά, η Μαρία Τοτόμη που αποχώρησε τελευταία, άφησε ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στο οποίο μάλιστα «έδινε» και την πρώτη υποψήφια για την αρχηγία.

«Αρχηγό θα αφήσω έναν άνθρωπο που χρειάζεται μια δεύτερη ευκαιρία και το αξίζει γιατί παλεύει καθημερινά. Μιχαλοπούλου μπορείς και το αξίζεις», ανέφερε μεταξύ άλλων στο γράμμα της η Μαρία Τοτόμη.

Όπως ήταν φυσικό, η Μαρία Μιχαλοπούλου χάρηκε πολύ καθώς είναι η μόνη αρχηγός που κατά το παρελθόν επί της θητείας της έχει χάσει έπαθλο και ήθελε σίγουρα να επανορθώσει.

Υποχρεωτικά λοιπόν οι παίκτες έπρεπε να ψηφίσουν γυναίκα ως δεύτερη υποψήφια.
Μετά λοιπόν την ανοιχτή ψηφοφορία, δεύτερη υποψήφια αρχηγός αναδείχτηκε η Ειρήνη Κολιδά.

Κάποιοι από τους άνδρες της Φάρμας διαπληκτίστηκαν και ο Θανάσης Πάτρας έβαλε τα δυνατά του για να τους κάνει να σταματήσουν.

Οι δύο υποψήφιες αρχηγοί λίγη ώρα μετά, βρέθηκαν στον αχυρώνα προκειμένου να μονομαχήσουν και αρχηγός αναδείχτηκε η Ειρήνη Κολιδά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο πιο δημοφιλής παίκτης της εβδομάδας μετά την ψηφοφορία του κοινού αναδείχτηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Αργότερα, η Ειρήνη Κολιδά, έπρεπε να επιλέξει και τους δύο υπηρέτες της εβδομάδας και επέλεξε την Κάτια Δέδε και τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο.

Πριν από αυτό όμως έγινε ένας μεγάλος τσακωμός και η Μαρία Μιχαλοπούλου ξέσπασε!

Ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στη Φάρμα καθώς η Ειρήνη Κολιδά έπρεπε να επιλέξει τον πρώτο μονομάχο και αυτός ήταν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Μετά από όλα αυτά λοιπόν κι ενώ όλοι πίστευαν πως θα χαλαρώσουν οι παίκτες τελικά αυτό δεν συνέβη και τα νεύρα τους ήταν σε τεντωμένο σκοινί.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου έγινε έξαλλος με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και ξέσπασε! Ενοχλήθηκε πολύ και άρχισε να φωνάζει: «Πρόσεξε τα λόγια σου Βασιλάκη, πρόσεξε! Και το τονίζω το "άκη", γιατί είσαι "μικρός" αγόρι μου».

Δείτε ένα απόσπασμα από τον μεγάλο καβγά στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved