Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει στον πρώτο αγώνα ασυλίας; Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει στον πρώτο αγώνα ασυλίας; Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα, 19 Απριλίου, στον πρώτο αγώνα ασυλίας;

Ποιος θα κερδίσει την ατομική ασυλία και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Αλέξη Παππά να κάνει μία πρόταση στον Τζέιμς Καφετζή και εκείνος δέχτηκε!

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στον στίβο μάχης και ο ηθοποιός πήρε τον λόγο και όλοι έμειναν... με το στόμα ανοιχτό, ακούγοντας την πρόκληση που έθεσε στον παίκτη της Κόκκινης ομάδας.

Στην πραγματικότητα ο Αλέξης ζήτησε από τον James να βγουν στο... ντάκο και να αναμετρηθούν για να δώσουν στον κόσμο την δυνατότητα να αποδείξει ποιος παίκτης είναι πιο αγαπητός.

Ο Αλέξης Παππάς είπε συγκεκριμένα: "Εγώ θα του κάνω μία πρόταση ανοιχτή προς όλο τον κόσμο και αν θέλει μπορεί να την αποδεχτεί. Το μήνυμα που ήθελε να πει ο James αφήνοντας ανοιχτά υπονοούμενα είναι ότι Eλευθερία ήταν λάθος και αυτό σημαίνει ότι ο James έχει απόλυτο δίκιο. Εγώ σου προτείνω James την επόμενη φορά που θα χάσουν και οι κόκκινοι και οι μπλε στο παιχνίδι ατομικής ασυλίας να βγούμε μπροστά και εγώ κι εσύ και την απάντηση θα την δώσει ο κόσμος τι λες;".

Με τον James να απαντάει: "Αλέξη εγώ δεν θα χα κανένα πρόβλημα αν δε ρίσκαρα τη θέση κάποιο άλλο την ομάδα μου. Αν ήταν να βγω εγώ κι εσύ, θα το έκανα με τα χαράς, αν υπάρχει κάποια εναλλακτική εγώ είμαι μέσα".

"Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική, εγώ σε ρωτάω ευθέως το μήνυμα είναι προς όλο τον κόσμο. Έλα να λύσουμε τις διαφορές μας και να βγούμε στον τάκο και εγώ κι εσύ", συμπλήρωσε ο Αλέξης Παππάς.

Με τον James να καταλήγει και να αποδέχεται την πρόταση: "Είμαι μέσα. Έχω πει ότι προτιμώ να φύγω το παιχνίδι αυτός που είμαι παρά να κάτσω και να είμαι αυτός που δεν είμαι".

Τι θα γίνει σήμερα στο πρώτο στίβο μάχης; Σύμφωνα με τα πρώτα spoiler, η μπλε ομάδα κερδίζει, επομένως οι παίκτες της κόκκινης ομάδας θα πρέπει να αγωνιστούν για την ατομική ασυλία!

Την ατομική ασυλία κερδίσει η Καρολίνα Καλύβα… η οποία όπως είναι γνωστό θα δώσει ή τον Αλέξη Παππά που θέλει να βγει στον τάκο ή τον Τριαντάφυλλο!

Όπως αναφέρουν τα spoilers ο Αλέξης και ο Τριαντάφυλλος θα είναι οι δυο πρώτοι υποψήφιοι μένει να δούμε αν οι πρώτες διαρροές για το σημερινό παιχνίδι επιβεβαιωθούν και φυσικά αν θα δούμε στον τάκο τον Αλέξη από τη μία και από την άλλη τον James!

Δείτε την gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved