Άννα Πρέλεβιτς: «Αν μπορούσα θα τσίριζα και τώρα από τη χαρά μου»
Media

Άννα Πρέλεβιτς: «Αν μπορούσα θα τσίριζα και τώρα από τη χαρά μου»

Άννα Πρέλεβιτς: Βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και η χαρά της δεν κρυβόταν με τίποτα μπροστά στις κάμερες.

Τηλεοπτικό comeback για την Άννα Πρέλεβιτς η οποία βρίσκεται πλέον στον Alpha και στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου για τις ανάγκες του νέου τηλεπαιχνιδιού, Η Τέλεια Απόδραση...

«Μέσα μου επικρατεί τρελός ενθουσιασμός, αν μπορούσα θα τζίριζα κάθε μέρα από τη χαρά μου. Και τώρα θα τζίριζα. Να ξέρεις, έχω απίστευτη χαρά. Αυτό που θα έρθει στις οθόνες, το Σάββατο στον Alpha, δεν θα το πιστεύει κανείς. Εγώ ακόμα δεν το πιστεύω...» είπε αρχικά η Άννα Πρέλεβιτς.

Στη συνέχεια περιέγραψε τη διαδικασία του παιχνιδιού...

«Είναι Η τέλεια απόδραση, είναι ένα φορμάτ του εξωτερικού και η παραγωγή είναι της Barking Well. Οι συμμετέχοντες είναι ζευγάρια και είναι δύο άτομα, δεν χρειάζεται να έχουν σχέση μεταξύ τους. Μπορεί να είναι η μαμά με την κόρη, η πεθερά με τη νύφη ή δυο κολλητές. Ο ένας απαντάει στις ερωτήσεις που είναι με τον Χρήστο Φερεντίνο και ο δεύτερος είναι κάτω μαζί μου, ο παίκτης της αρένας, ο οποίος περιμένει να απαντήσει σωστά ο συμπαίκτης του για να ανοίξουν οι πόρτες και να πάρει όσα πιο πολλά δώρα μπορεί».

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Happy Day...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved