Survivor: Συγκλονίζει η Σοφία Μαργαρίτη - «Έχω δεχτεί λεκτική και σωματική βία»
Media

Survivor: Συγκλονίζει η Σοφία Μαργαρίτη - «Έχω δεχτεί λεκτική και σωματική βία»

Survivor: Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι παραδέχτηκε πως έχει πέσει θύμα σωματικής και λεκτικής βίας, ενώ μίλησε ανοιχτά για τον λόγο που αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης...

Για την εμπειρία της στο Survivor μίλησε η Σοφία Μαργαρίτη η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι δεν δίστασε να περάσει σε βαθιές εξομολογήσεις για την προσωπική της ζωή...

Η ζωή της μετά το παιχνίδι...

«Προσπάθησα πάρα πολύ να προστατέψω τα παιδιά μου, από όλη αυτή την προβολή που πήρα εξαιτίας της συμμετοχής μου στο παιχνίδι και νομίζω πως το έκανα πολύ καλά. Κάποια πράγματα όμως δεν μπορούσα να τα ελέγξω, όσο ήμουν στον Άγιο Δομίνικο και δεν είχα και τη δυνατότητα να απαντήσω, σε όσα ακούστηκαν, εφόσον ήμουν μέσα στο παιχνίδι».

Τα οικονομικά προβλήματα και η μεγάλη απόφαση...

«Στο Survivor πήγα για οικονομικούς λόγους. Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω, ήταν μια απόφαση δύσκολη γιατί δεν υπήρχε υπόβαθρο οικονομικό και δεν υπήρχε ένα περιβάλλον να με στηρίξει οικονομικά. Έφυγα για το παιχνίδι, χωρίς δουλειά, ήμουν άνεργη. Έπρεπε να φροντίσω και για τους γονείς μου και για τα παιδιά μου και τον εαυτό μου».

Η συγκλονιστική εξομολόγηση...

«Έχω δεχτεί βία, πολλών ειδών και λεκτική και σωματική. Με ενδιαφέρει πολύ να γίνουν τα κορίτσια μου, ανεξάρτητα, να έχουν άποψη και να τη στηρίζουν. Θέλω οι κόρες μου να μην τα παρατάνε εύκολα στη ζωή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved