Η φωτογραφία της ζωής μου: Λύγισε η Θεοφανία Παπαθωμά – Η φώτο με την αδερφή της 20 χρόνια μετά
Media

Η φωτογραφία της ζωής μου: Λύγισε η Θεοφανία Παπαθωμά – Η φώτο με την αδερφή της 20 χρόνια μετά

Η Θεοφανία Παπαθωμά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Μαριάννας Τουμασάτου, H φωτογραφία της ζωής μου, και είδαν μαζί τις φωτογραφίες της ζωής της ηθοποιού!

Η Θεοφανία Παπαθωμά η οποία υποδύεται με επιτυχία για δεύτερη χρονιά τη Βιολέτα στις Άγριες Μέλισσες συγκινήθηκε βλέποντας τις παιδικές της φωτογραφίες της.

Και είδαμε πρώτη φορά on camera την αδερφή της να κάνουν αναπαράσταση μιας φωτογραφίας από τα γενέθλιά της Θεοφανίας το 2001!

Η Θεοφανία και η Χριστίνα πόζαραν μαζί και η ηθοποιός δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Είμασταν πολύ δεμένες, εκτός από αδελφή μου είναι και η καλύτερή μου φίλη. Μέναμε πολλά χρόνια μαζί»!

Και η Χριστίνα από τη μεριά της τόνισε: «Με πρόσεχε πάντα πολύ αλλά τώρα την προσέχω και εγώ»!

Η Θεοφανία Παπαθωμά γεννήθηκε στην Γερμανία και 4 μηνών ήρθε με την οικογένειά της στις Σέρρες. Μεγάλωσε με τη γιαγιά της και είναι πολύ δεμένη με τα αδέρφια και τα ξαφέρφια της. Σπούδασε Νομική στην Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling και μετά ήρθε η υποκριτική. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς». Ο Μανούσος Μανουσάκης ενθουσιάστηκε μαζί της και της έδωσε μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Άγγιγμα Ψυχής». Από εκεί έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό. Με τον Πασχάλη Τσαρούχα έγιναν ζευγάρι το 2005 και έμειναν μαζί για επτά χρόνια. Απέκτησαν έναν γιο, τον Αχιλλέα. Ήταν δύσκολη η απόφαση του διαζυγίου. Μετά γνώρισε τον Γρηγόρη Πετράκο, με τον οποίο απέκτησαν δύο κόρες και είναι μέχρι και σήμερα μαζί.

Και όπως είπε η Θεοφανία: «Στα γενέθλιά μου είμαι πάντα πολύ χαρούμενη. Σκέφτομαι ότι αρχίζει μια νέα χρονιά.»!

Δείτε τη συνάντηση με την αδερφή της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved