Survivor spoiler: Μάθε πρώτος ποιοι είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση απόψε!
Media

Survivor spoiler: Μάθε πρώτος ποιοι είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση απόψε!

Survivor spoiler: Ποιοι θα είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά τον Τριαντάφυλλο; 

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο του survivor οι παίκτες μετά το αγώνισμα επέστρεψαν στην παραλία και στις καλύβες τους και ξάπλωσαν για να κοιμηθούν όμως μια φωνή τους έκανε όλους να ξυπνήσουν. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, είδε εφιάλτη στο όνειρό του την σμέρνα που έπιασε ο Γιώργος Κόρομι και η περιγραφή του ήταν ανατριχιαστική.

Λίγο μετά, είδαμε τον Σάκη Κατσούλη να έρχεται λίγο πιο κοντά με την πρώην σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη και να βγαίνουν μάλιστα και ραντεβού!

«Τα χιλιόμετρα που έκανα ήταν πάρα πολλά και φυσικά επειδή ήταν και η Μαριαλένα εδώ. Θέλω πάρα πολύ αυτό που έχουμε εδώ να μην το χαλάσει τίποτα. Είναι το στήριγμά μου! Αν είναι να γίνει κάτι παραπάνω εγώ περιμένω την κίνηση από την Μαριαλένα», είχε πει νωρίτερα ο Σάκης Κατσούλης στον Αλέξη Παππά την ώρα που μιλούσαν για το δώρο που ήθελε να της κάνει.

Όλοι οι παίκτες ήθελαν διακαώς τη νίκη γιατί κανείς δεν θέλει φυσικά να διακινδυνεύσει και να τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση. Αυτοί που κέρδισαν όμως την πρώτη ασυλία ήταν οι Μπλε ενώ από τους Κόκκινους την ατομική ασυλία κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Τριαντάφυλλος ο οποίος βγήκε για όγδοη φορά στον τάκο!

Σύμφωνα με το spoiler οι κόκκινοι θα χάσουν απόψε και πάλι.

Ο Σάκης θα υποδείξει ακόμα έναν υποψήφιο, καθώς κέρδισε το κολιέ που δεν μπορεί να τον βγάλει στον τάκο.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο μισθοφόρος του πρώτου Survivor, τον οποίο βλέπουμε και στο Πρωινό να δίνει spoiler για το ριάλιτι επιβίωσης… έδωσε το spoiler για τους δύο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση και όσες φορές έχει δώσει spoiler δεν έχει πέσει έξω… μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και σήμερα!

Δες στην gallery που ακολουθεί ποιοι είναι οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα!

Δείτε ξανά το πρώτο συμβούλιο που έβγαλε στον τάκο για όγδοη φορά τον Ντάφυ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved