Σιωπηλός Δρόμος: Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: Η επιστροφή στην tv μετά από δέκα χρόνια απουσίας
Media

Σιωπηλός Δρόμος: Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: Η επιστροφή στην tv μετά από δέκα χρόνια απουσίας

Η μεγάλη παραγωγή του Mega «Σιωπηλός Δρόμος» έγινε μια καλή ευκαιρία να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά από σχεδόν δέκα χρόνια, δίνοντας στους τηλεθεατές την ευκαιρία να τη γνωρίσουν καλύτερα και να αντιληφθούν από την πρώτη κιόλας στιγμή το πηγαίο ταλέντο της. Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου μιλά για βήμα της στη μικρή οθόνη αλλά και για τον ρόλο της «Ιουλίας»

Δέκα χρόνια μετά το «Δέκα», επιστρέφετε στη μικρή οθόνη σε μία από τις σπάνιες συμμετοχές σας στο μέσο. Τι σας έκανε τόσα χρόνια να απέχετε και, παράλληλα, να πείτε το «ναι» αυτή την περίοδο;

«Πώς περάσανε τα χρόνια... Ούτε που το κατάλαβα! Δεν ήταν η σωστή στιγμή μέχρι τώρα. Ο «Σιωπηλός Δρόμος» ήρθε τη σωστή στιγμή».

Τι σας γοήτευσε περισσότερο στην Ιουλία Καρούζου, στην ηρωίδα που υποδύεστε; «Η Ιουλία έχει μία τρομερή ικανότητα να ισορροπεί μέσα της πολύ αντίθετες επιθυμίες».


Πώς προσεγγίσατε τον ρόλο μιας υπερπροστατευτικής μητέρας που, από αυτό που φαίνεται μέχρι τώρα, κάνει τα πάντα για να κρατήσει την οικογένεια της; «Με βοήθησε πολύ το ότι είμαι μητέρα. Μου ήταν απολύτως φυσικό να ανησυχώ για το παιδί μου»

Το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που αποτυπώνεται στη μικρή οθόνη σας «δικαιώνει» για την επιλογή σας; Νιώθετε, εκ του αποτελέσματος, πλέον, χαρούμενη που είστε μέρος αυτής της δουλειάς; «Είμαι χαρούμενη που είμαι σε αυτή τη δουλειά, πέραν του αποτελέσματος. Ήταν μεγάλη χαρά η συνάντηση και η συνεργασία με όλη την ομάδα του «Σιωπηλού Δρόμου», μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Το αποτέλεσμα το απολαμβάνω ως θεατής!»



Αισθάνεστε ότι αυτή η σειρά θυμίζει έβδομη τέχνη και αποτελεί περίτρανο παράδειγμα ότι στην τηλεόραση μπορούν να γίνουν εξαιρετικά πράγματα; «Πιστεύω πως το Mega, οι σεναριογράφοι, η παραγωγή, ο σκηνοθέτης, Βαρδής Μαρινάκης, έβαλαν πολύ ψηλά τον πήχη και δικαιώθηκαν. Σε συνδυασμό με τον Ραμόν Μαλαπέτσα, τον διευθυντή φωτογραφίας, και όλη την ομάδα που δουλεύει σκληρά και με πολλή αγάπη, το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε παρά να είναι εφάμιλλο μιας κινηματογραφικής παραγωγής», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Τύπος Τv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved