Elif: Η Ζουλιντέ φοβάται πως η Μελέκ θα προσπαθήσει να φύγει ξανά...
Media

Elif: Η Ζουλιντέ φοβάται πως η Μελέκ θα προσπαθήσει να φύγει ξανά...

Τι θα δούμε σήμερα, 21 Απριλίου, στη σειρά, Elif;

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, Elif, η Ελίφ και η Σουρεγιά θέλουν να κάνουν ένα δώρο στη Χουμεϊρά, που θα ετοιμάσουν οι ίδιες. Η Ζουλιντέ και η Τουλάι ανησυχούν επειδή η Μελέκ δεν είναι σπίτι.

Η Μελέκ είναι στο σταθμό των λεωφορείων και ο υπεύθυνος προβληματίζεται από τη συμπεριφορά της και καλεί την αστυνομία. Η Μελέκ όμως καταλαβαίνει τις προθέσεις του και το σκάει. Ο Ταρίκ αν και θα αποκτήσει μια κόρη, σκέφτεται πως χρειάζεται και έναν γιο.

Η Ελίφ ζωγραφίζει τον εαυτό της και τη μητέρα της. Πιστεύει πως η μητέρα της είναι ζωντανή. Η Τ ουλάι και η Ζουλιντέ δεν μπορούν να βρουν πουθενά τη Μελέκ. Όταν η Μελέκ επιστρέφει σπίτι ανακουφίζονται.

Η Μελέκ τους εξηγεί πως είχε μια ανάμνηση και πως ήθελε να πάει σε μια κοντινή πόλη για να αναζητήσει την Ελίφ αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Βεϊσέλ επιστρέφει και η Ζουλιντέ με την Τουλάι του εξηγούν τι συνέβη. Ο Βεϊσέλ χαίρεται επειδή η Μελέκ αρχίζει σιγά – σιγά να θυμάται περισσότερα.

Η Τουλάι όμως ανησυχεί για τη στιγμή που η Μελέκ θα θυμηθεί το ατύχημα και συνεπώς το θάνατο της κόρης της. Η Μελέκ κρυφακούει τη συζήτησή τους και ανησυχεί.

Ο Γιουνούς, η Μπιρτσέ και οι φωτογράφοι φτάνουν στην έπαυλη και η Σουρεγιά τους υποδέχεται. Η Ματσιντέ χαίρεται που βλέπει τον Γιουνούς και συμπαθεί όλη τη δημιουργική ομάδα.

Πριν ξεκινήσουν τη φωτογράφιση, η Ματσιντέ τους καλεί όλους για να φάνε. Η Ζουλιντέ φοβάται πως η Μελέκ θα προσπαθήσει να φύγει ξανά και ανησυχεί αλλά η Μελέκ τη διαβεβαιώνει πως δεν θα το ξανακάνει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved