Έλα στη θέση μου: Σε κίνδυνο η ζωή του Βλάση – Μάχη με το χρόνο για να τον σώσουν
Media

Έλα στη θέση μου: Σε κίνδυνο η ζωή του Βλάση – Μάχη με το χρόνο για να τον σώσουν

Έλα στη θέση μου: Μία απρόβλεπτη εξέλιξη πρόκειται να δούμε στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής κωμωδίας του ALΡΗΑ.

Ο Βλάσης, αφότου πέφτει θύμα απαγωγής από τον Αργύρη, συνειδητοποιεί ότι κάθε μέρα που περνάει κινδυνεύει όλο και περισσότερο.

Συγχρόνως, ο Λεωνίδας προσπαθεί να τον βρει για να τον σώσει...

Ο Βλάσης κατάφερε, έπειτα από πολλές προσπάθειες, να πάρει ξανά στα χέρια του τα χρήματα που του είχε κλέψει η Θάλεια και στη συνέχεια η Φαίη. Ωστόσο, δεν πρόλαβε να χαρεί, μιας και πέφτει θύμα απαγωγής από τον Αργύρη, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποσπάσει ένα μεγάλο μερίδιο απ' αυτά. Σύμφωνα με το my tv, στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Αργύρης οδηγεί τον Βλάση σε μία καλύβα που βρίσκεται σε ένα απομακρυσμένο μέρος, ώστε να μην μπορεί να τον βρει κανένας απ’ όσους τον ψάχνουν και τον παροτρύνει να συνεργαστεί.

Ο ίδιος προσπαθεί να πείσει τον Βλάση να του πει πού έχει κρύψει τα χρήματα. Αλλά μάταια. Ο τελευταίος είναι ανένδοτος και δεν αποκαλύπτει τίποτε. Αντ’ αυτού, γίνεται εριστικός. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Αργύρης να αφήνει τον άντρα να ζει σε άθλιες συνθήκες και να μην του προσφέρει ούτε κάποια βασικά αγαθά, όπως φαγητό και νερό. Κάποια στιγμή, όμως, ο Βλάσης τού ζητάει να στείλει ένα μήνυμα στους δικούς του ανθρώπους, προκειμένου να τους καθησυχάσει και να μην καλέσουν την Αστυνομία.

Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγουν τη δημιουργία επιπλέον προβλημάτων απ’ αυτών που ήδη έχουν. Όπως και γίνεται. Ο άντρας στέλνει ένα κωδικοποιημένο μήνυμα, που λέει ότι βρίσκεται στην Κουκούλια, ένα μέρος το οποίο αποτελεί κωδική ονομασία ανάμεσα σε εκείνον και τον Λεωνίδα, που τον μεγάλωσε, για όποτε φοβάται ή κινδυνεύει η ζωή του. Φυσικά, ο τελευταίος παίρνει το μήνυμα και ενημερώνει την παρέα της αυλής, με σκοπό να ενώσει τις δυνάμεις τους και να ψάξουν να τον βρουν. Κά θε προσπάθειά τους, όμως, πέφτει έξω.

Οι ημέρες περνούν και ο Βλάσης κινδυνεύει. Ο απαγωγέας δεν πτοείται, αφού έχει στόχο τα χρήματα. Κι ενώ ο Αργύρης ζητά τα λύτρα και όλοι κινητοποιούνται για ζέψουν τα χρήματα, ο Λεωνίδας καταστρώνει ένα σχέδιο. Ο άντρας ενημερώνει την Αστυνομία, ώστε μόλις τον πάρει τηλέφωνο για να του πει πού θα του παραδώσει λύτρα, να εντοπίσουν το σημείο και να βρουν τον Αργύρη. Δίνουν όμως μάχη χρόνο καθώς η κατάσταση του Βλάση χειροτερεύει μιας και είναι αρκετές μέρες σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved