Elif: Η Βιλντάν μαλώνει την Ελίφ επειδή παίζει και της ζητάει να κάνει δουλειές…
Media

Elif: Η Βιλντάν μαλώνει την Ελίφ επειδή παίζει και της ζητάει να κάνει δουλειές…

Tι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, Elif, o Βεϊσέλ πηγαίνει στην πόλη, που θυμήθηκε η Μελέκ, αναζητώντας στοιχεία για την Ελίφ. Η Ζουλιντέ προσπαθεί να φτιάξει τη διάθεση της Μελέκ και της λέει πως είναι σίγουρη ότι ο Βεϊσέλ θα επιστρέψει με απαντήσεις. Ο Κερέμ ευχαριστεί τη Σουρεγιά ξανά για τη βοήθειά της στη φωτογράφιση και της δίνει συγχαρητήρια για το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ο Κερέμ της λέει πως η δουλειά αυτή δεν έχει ολοκληρωθεί και καλεί τη Σουρεγιά στην εταιρία. Η Χουμεϊρά σκέφτεται ονόματα για το μωρό, που περιμένει μαζί με τη Ματσιντέ. Ο Κερέμ έρχεται μαζί με τη Σουρεγιά και τους λέει πως θα πάνε στην εταιρία.

Η Χουμεϊρά δεν χαίρεται καθόλου όταν το ακούει και είναι η πρώτη φορά που η Ματσιντέ σκέφτεται πως οι δύο νέοι θα μπορούσαν να γίνουν ζευγάρι. Σκέφτεται να ρωτήσει και τη γνώμη της Χουμεϊρά σχετικά αλλά το μετανιώνει.

Η Λεμάν είναι άρρωστη αλλά το μόνο που σκέφτεται είναι ο γάμος του Σαφάκ με μια καλή κοπέλα, που ακόμα την αναζητά.

Βλέπει μια παρέα από νεαρά κορίτσια στο δρόμο και σκέφτεται πως κάποια από αυτές θα μπορούσε να είναι κατάλληλη για τον γιο της. Τις φωνάζει και τους ζητάει να πάνε στο φαρμακείο να της αγοράσουν ένα φάρμακο αλλά αρνούνται. Η Λεμάν νιώθει άσχημα και η Ζουλιντέ που βλέπει τη σκηνή τη λυπάται και της προτείνει να πάει εκείνη να της αγοράσει το φάρμακο.

Η ιδέα δεν αρέσει στη Λεμάν αλλά έχει ανάγκη το φάρμακο και δέχεται την πρόταση της Ζουλιντέ.

Η Ζουλιντέ της πηγαίνει το φάρμακο και λίγα πορτοκάλια. Η Ζουλιντέ φροντίζει τη Λεμάν και εκείνη δεν είναι ευχαριστημένη με αυτή την εξέλιξη αλλά είναι πραγματικά πολύ άρρωστη και δεν λέει τίποτα.

Η Ζουλιντέ και η Λεμάν αρχίζουν να μιλάνε για το νέο σπίτι της Ζουλιντέ και οι Λεμάν προβληματίζεται όταν της λέει σε ποια διεύθυνση είναι. Υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά και είναι αποφασισμένη να ρωτήσει σχετικά τον γιο της όταν επιστρέψει σπίτι.

Ο Κερέμ βρίσκεται με τη Σουρεγιά στην εταιρία και της συστήνει τη Φιλίζ, η οποία συμπαθεί πολύ τη Σουρεγιά. Ο Κερέμ, ο Γιουνούς, η Μπιρτσέ και η Σουρεγιά κάνουν μια σύσκεψη για να επιλέξουν φωτογραφίες και όλοι μιλάνε για το τέλειο αποτέλεσμα της φωτογράφισης. Η Μπιρτσέ καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον Κερέμ και τη Σουρεγιά από τον τρόπο που κοιτάζει ο ένας τον άλλο. Η Βιλντάν μαλώνει την Ελίφ επειδή παίζει και της ζητάει να κάνει δουλειές…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved